Loisto Cup 2013 E- ja F-tytöt

Sunnuntaina miteltiin Leaf Areenalla E- ja F-tyttöjen Loisto Cupin merkeissä. Eessä oli kahdeksan joukkuetta ja äffissä viisi.

E-tytöissä yli puolella joukkueista oli kausi mennyt D-tyttöjen sarjassa, joten taso tiedettiin jo ennen turnausta kovaksi. Lisäksi kun tiedettiin, että loputkin joukkueet pelaavat hyvällä tasolla, niin hieno turnaus olisi varmasti tulossa. Tason lisäksi turnauksesta tuli tasaisin Loisto Cupin sarja mitä on tähän mennessä pelattu (kolmen vuoden aikana kuusi "sarjaa"). Tasaisuudesta kertoo, että Pirkat varmisti viimeisellä minuutilla lohkovaiheen viimeisessä pelissä paikan välieriin ja turnauksen kaikissa otteluissa saattoi käydä miten tahansa. Mestaruus siis Pirkoille, kun finaalissa Ilves kaatui 4-0 lukemin.

Loiston E-tytöt voittivat pronssiottelussa KalvKen 3-1, oltuaan erätauolla vielä 1-0 tappiolla. Välierissä Loistolle päivän ainoa tappio Pirkoille 1-0 lukemin. Harmi ettei päästä ottamaan Särkänniemi Cupissa revanssia, kun Pirkat menevät D-tyttöjen sarjaan siellä :)

F-tytöissä nähtiin myös taidokkaita suorituksia ja huikeita elämyksiä läpi päivän. Ilves ja SSV olivat huikean hyviä joukkueita ikäisikseen ja kolmella muulla joukkueella hieman piti kiirettä pysyä tamperelaisten ja helsinkiläisten vauhdissa :) KaPa ja Stickline pelasivat elämänsä ensimmäiset ottelunsa turnauksessa ja näki silmissä kuin päivän aikana joukkueet menivät eteenpäin. Finaalissa Ilves voitti SSV:n tiukkojen vaiheiden jälkeen 5-4.

Loiston F-tytöt ottivat turnauksesta maukkaan kolmannen sijan hyvän peliesityksen jälkeen. Tytöt jaksoivat uurastaa hyvin, vaikka loukkaantumisten jälkeen viimeisessä pelissä oli enää yksi vaihtomies.

Turnaus meni hienosti ja tuli jo monta "ilmoittautumista" vierailijoilta ensi vuoden turnaukseen. Turnauksen onnistumiseen vaikutti hyvällä asenteella olevat joukkueet, järjestelyissä mukana olevat vanhemmat, tuomarit, kuuluttaja/musiikinsoittaja-ammattilaiset :) ja tietenkin tärkeimpänä kaikkien joukkueiden pelurit! Aitoa iloa oli nähtävillä paljon! Kiitokset kaikille ja vuoden päästä palataan Loisto Cupin merkeissä :)

Pahoittelut ettei allekirjoittaneella ole kuvia turnauksesta. Mutta jos jollain on hyviä, niin pistäkää tulemaan, niin lisätään juttuun!

Turnauksen sijoitukset:

E-tytöt

1. Pirkat

2. Ilves

3. Loisto

4. KalvKe

5. M-Team

6. SSV

7. ÅIF

8. Rangers

F-tytöt

1. Ilves

2. SSV

3. Loisto

4. KaPa

5. Stickline