Yhteiskuntavastuu

FBC Turku osana toimintaansa kantaa vastuunsa myös toimintaympäristöstään. Vuodesta 2007 alkaen, jolloin FBC Turku muutti Sport Gardenille, seura on pyrkinyt linkittymään osaksi Länsikeskusta ja sen lähialueita joissa toimiminen ja yhteistyön tekeminen on luonnollista seuralle.

Lapsille ja nuorille suunnattu urheiluseura toiminta on luonnollisesti keskiössä FBC Turun toiminnassa, mutta sen ohella seura pystyy tarjoamaan myös muuta lisäarvoa toimintaympäristölleen.

- FBC Turun pitkäaikaisin yhteistyötaho on Niitunniskantien päiväkoti, joka on  vuosien ajan päässyt liikuttamaan lapsia Sport Gardenilla vakiovuoroillaan maksutta läpi vuoden.

Rieskalähteen yläkoululle sekä Teräsrautelan alakoululle olemme antaneet Sport Gardenin vuoroja maksutta käyttöön liikuntapäivien yhteydessä sekä koulujen niitä tarvitessa.

- Niitunniskantien päiväkodin vanhempainyhdistykselle olemme antaneet tilojamme käyttöön tapahtumia varten.

- Sport Gardenin kokoustiloja olemme luovuttaneet maksutta käyttöön lähialueen asunto-osakeyhtiöille, asukasyhdistyksille ja harrasteryhmille.

- Sport Gardein tiloja olemme luovuttaneet maksutta käyttöön Salibandyliiton toimielimille sekä paikalliselle erotuomarikerholle.

- FBC Turun ylijääneet tekstiilit ja Sport Gardenille unohtuneet vaatteet luovutetaan SPR:n Kontille, joka myy ne eteenpäin hyväntekeväisyys tarkoituksessa.

- FBC Turku ja Sport Garden toimivat vuosittain työharjoittelupaikkana niin yläkoulujen kuin 2.asteen oppilaille.

- FBC Turku on vetänyt Jatkis iltapäiväkerhoja vuodesta 2009 alkaen toimintaympäristömme kouluilla.

- FBC Turku on ollut vuodesta 2011 alkaen mukana toteuttamassa Länsi-Turun kaupunginosaviikkoa toukokuussa.

- FBC Turku ottaa osaa ja järjestää salibandyn laji esittelyitä mahdollisuuksien mukaan koulujen tapahtumissa.

- FBC Turku on järjestänyt mm. Tyttösäbä sekä muita koulukiertueita toiminta-alueensa alakouluilla.

Ole yhteydessä toiminnanjohtaja Ville Lintuseen, ville.lintunen(at)fbcturku.net jos olet kiinnostunut olemaan mukana FBC Turun yhteistyötahojen joukossa.