SBS Wirmo - Naiset (3 - 2)

Aika: 28.2.2015 13:00
Paikka: Leaf Areena
Sarja: 2-divisioona


(1-1, 0-1, 2-0)

Punaisissa pelannut Loisto sai jalkeille runkosarjan huipentaviin peleihin kelvollisen 16 päätä, joista kahteen toki puetaan kypärät. Loiston aikaisemmat kohtaamiset Wirmon kanssa ovat olleet pienen marginaalin otteluita, eikä jyviä ole aikaisemmin juuri saatu eroteltua akanoista.

Ottelu alkoi tälläkin kertaa tasaisissa merkeissä ja vaarallisia tilanteita nähtiin molemmissa kenttäpäädyissä. Hyvin otteluun lähtenyt Loisto pelasi varsin tasapainoisen ensimmäisen erän, ja erän ainoana miinuksena voitaneen listata lopulta koko ottelussa hieman ongelmallisiksikin muodostuneet erikoistilanteet. Helpot virheet leimasi ajoittain punaisten peliä, vaihtovirheet ja ajoittainen flegmaattinen puolustaminen mm. vapaalyönneissä oli kostautua useampaankin kertaan kun puolustus ei saanut vastustajan laukauksia syötyä, mutta onneksi Affi oli maalilla hyvin hereillä.

Toinen erä kääntyi (erätuloksesta huolimatta) puolestaan enemmän Wirmon nimiin, ja tuloksen tällä kertaa puoltaen asiaa myös kolmannen erän alku meni musta-asuiselle kotijoukkueelle. Wirmo sai hyvän flow-tilan päälle, jonka myötä joukkue hallitsi enemmän palloa ja Naiset tulivat monesti askeleen perässä tilanteisiin. Ottelussa noudatettiin todella tarkkaa tuomarilinjaa ja punaisissa pelanneelle Loistolle tuomittiin peräti 3kpl 2 minuutin jäähyjä, sekä lukuisia muita rikkeitä. Näitä Wirmo ei kuitenkaan häikäilemättömästi osannut onneksi käyttää hyödykseen vaikka yksi ylivoimaosuma tilille tulikin, ja peli pysyi kutkuttavan tasaisena vielä kolmannen erän loppuun saakka. Naisten piristyminen tapahtui vasta kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla, ja joukkue sai viriteltyä vielä hienon loppukirin aikaan. Valitettavasti kiri alkoi kuitenkin liian myöhään ja Wirmo sai ongittua tärkeät pisteet itselleen lopulta maalein 3-2.

”Ottelussa jouduttiin tekemään useampia kokoonpanomuutoksia, jotka varmasti hieman sotkivat peliä. Toki myös 3kpl jäähyjä lyhyeen peliin antoi kaverille avaimet ottaa peli hyppysiinsä. Kolmannen erän lopulla saatiin vielä hyvä vaihde päälle, mutta tällä kertaa se ei riittänyt ja Wirmo kyllä ansaitsi pisteet tästä pelistä.” – Loiston aitiosta summataan.

 

RS

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 104:27Filppula LindaLoponen Janette
1 - 108:16VastustajaVastustaja
1 - 226:01Tuovinen MinnaHämäläinen Sari
2 - 2 (yliv.)31:12VastustajaVastustaja
3 - 231:40VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
23:06Vesanen Johanna2 min
30:22Leppänen Henna2 min
35:22Hämäläinen Sari2 min
Torjunnat:
Leppänen Ann-Sofie: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Leppänen Ann-Sofie
Maalivahti
2Nyroos Fanny
Hyökkääjä
3Grönroos Joanna
Puolustaja
7Grönroos Jennifer
Hyökkääjä
13Filppula Linda
Puolustaja
14Vesanen Johanna
Hyökkääjä
15Lilja Nonna
Hyökkääjä
17Lindroos Minka
Hyökkääjä
18Pääkkönen Oona "C"
Puolustaja
20Hämäläinen Sari
Puolustaja
22Paju Heidi
Puolustaja
23Eronen Johanna
Hyökkääjä
24Suominen Satu
Maalivahti
27Tuovinen Minna
Hyökkääjä
44Leppänen Henna
Puolustaja
91Loponen Janette
Hyökkääjä
-Jalonen Sami
Valmentaja
-Pätsi Rauli
Valmentaja
-Särkelä Risto
Joukkueenjohtaja