JSB-13 - Naiset (3 - 6)

Aika: 16.1.2016 15:00
Paikka: Noormarkun UT
Sarja: 2-divisioona


Päivän toisessa ottelussa oli vastassa vain kaksi pistettä perässä ollut JSB-13 Porista.  Pori oli edellisessä pelissään aamulla voittanut SBS Wirmon 4-1 ja edellisessä turnauksessa voittivat silloisen sarjajohtajan AFC Campukse, joten odotettavissa oli tiukka vääntö pisteistä.

Nyt ensimmäisen erä alussa oli edellistä peliä huomattavasti parempi tekeminen. Tämä myös palkittiin reilun seitsemän minuutin jälkeen, kun Mari Niemi vapautti Jenna Kesälän keskikaistalle ja pallo löytyi varmasti vastustajan maalista. Toinen maali olikin sitten päivän komein, kun Essi Raiski harhautti puolustajan täysin sinne kioskille ja lopuksi laukoi vielä pallon ohi vastustajan hyvin pelanneen maalivahdin. Erässä nähtiin vielä kolmaskin punaisten maali, sillä Jenna teki erän toisen maalinsa. Maalia seuranneesta aloituksesta vastustaja iski kuitenkin välittömästi tarkalla kaukovedolla. Erätulos 3-1.

Toisessa erässä nähtiin samanlainen maalimäärä eli 3-1. Erän maaleista Jenna teki kaksi ja Matilda Lindström yhden. Matildan maaliin syöttöpiste merkattiin ensimmäisiä pelejä Loiston paidassa pelanneelle Iina Vallille.

Kolmanteen erään siis 6-2 lukemista. JSB-13 laittoi tässä erässä hiukan isompaa vaihdetta päälle ja muutaman kerran omassa päässä oli pientä pyöritystä. Näistä yhdestä vapaalyönnin puolustuksessa epäonnistuttiin ja kaveri toimitti pallon maalille ja jostain se pomppi suoraan yläkulmaan. Maali merkattiin omaksi maaliksi. Hanna Pohjolalta nähtiin erässä monta mallikasta torjuntaa, joista varsinkin yksi oli varsinainen ”gamesaver”. Hanna oli jo kierretty, mutta poikittain syöksymällä sai vielä kätensä juuri sopivasti pallon eteen.

Näin playoffien kotiedun kannalta varsin tärkeät pisteet lähtivät hiukan ylimitoitetun bussin ja vauhdikkaan kuskin matkaan.

Valmennuksen kommentit: - Yllättävän paljon vastustaja jätti tilaa ylimpien karvaajien ja pakkien väliin. Aina kun sinne pallo saatiin pelattua, niin saatiin myös hyviä ylivoimahyökkäyksiä. Hanna maalilla oli varmalla pelipäällä ja Jennan neljä maalia tietysti auttoi voitossa.  Kaikki joukkueet on nyt kohdattu kahdesti ja seuraavassa turnauksessa tulee vastaan se ainoa molemmat pelit meitä vastaan voittanut joukkue eli AFC Campus. Nyt päästään vielä kotikentällä hakemaan heistä avausvoittoa.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 107:49Kesälä JennaNiemi Mari
0 - 212:13Raiski EssiLehtinen Ilona
0 - 314:07Kesälä JennaAlhainen Maria
1 - 314:13Annu HämäläinenVastustaja
1 - 418:18Kesälä JennaPakarinen Laura
2 - 420:07Jenny MattilaNoora Tuovinen
2 - 525:58Lindström MatildaValli Iina
2 - 626:38Kesälä JennaGrönberg Clara
3 - 6 (om.)36:50Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Pohjola Hanna: 0 torjuntaa
Lehtonen Katja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Pohjola Hanna
Maalivahti
5Kesälä Jenna
Hyökkääjä
7Alhainen Maria
Hyökkääjä
11Niemi Mari
Hyökkääjä
14Lindström Matilda
Hyökkääjä
22Lehtinen Ilona
Puolustaja
23Grönberg Clara
Puolustaja
24Raiski Essi
Hyökkääjä
34Lauren Saana
Hyökkääjä
40Valli Iina
Hyökkääjä
41Hermanson Elinda
Maalivahti
51Isotalo Jessi
Hyökkääjä
88Pakarinen Laura
Hyökkääjä
-Vellinki Kari
Vastuuvalmentaja