Loiston naisilla hyvät näkymät tulevaan kauteen!

05.04.2019

Naisten pelikausi päättyi juuri loistokkaasti, mutta uutta jo suunnitellaan kovaa vauhtia.

Runkopelaajat ovat kaikki jo ilmoittaneet jatkostaan punaisissa, joten luottavaisin mielin voidaan katsoa tulevaan. Parin pelaajan opiskelukuviot ovat vielä avoinna ja uusille tulokkaille toki tarjotaan myös mahdollisuus liittyä punaisiin.

Valmennukseen tulee vanhaa tuttua ja myöskin uutta verta. Päävalmentaja toimii tulevalla kaudella Matti Pienihäkkinen ja apuvalmentajina  Jussi Ojares, Timo Urhonen ja Santeri Raatarila. Kolme ensimmäistä siis tuttuja kasvoja ja Santeri tuo uusia tuulia joukkueeseen. Santerin ”pääjoukkue” tulevalla kaudella on miesten edustus, mutta hän osallistuu vähintään kerran viikossa myös naisten toimintaan heti toukokuusta alkaen. Timo ottaa vastuulleen tulevalla kaudella A-tytöt, joten hän on hyvänä linkkinä näiden kahden joukkueen välillä. Jussi liittyy myös C-tyttöjen valmennukseen joten seuran tytöillä ja naisilla yhtenäistyy toiminta entisestään. Lisäksi Matti jatkaa seuran tyttöpuolen valmennuspäällikkönä. Tulevan viikon alussa julkaistaan seuran tulevan kauden tyttöpuolen valmentajat.

Uutena fysiikkavalmentajana naisten joukkueessa aloittaa paljon nähnyt ja kokenut Hannu Fälden. Hannu on myös seuran maalivahtivalmentaja ja pitää miesten ja naisten maalivahdeille yhteisen  treenikerran viikossa.

Matin mietteitä tulevasta:

”Mielenkiintoinen ”uusi” haaste edessä. Toisaalta joukkueessa on pelureita joita olen jo yhdeksän vuotta valmentanut + muutenkin runkoa pitkään, joten ei tässä nyt aivan tuntemattomaan hypätä.

Hieno juttu, että liiganousun tuonut pelaajarunko on jatkamassa meillä. Luotto on heihin kova tulevallakin kaudella, joten ei ole tarvetta alkaa koko pakkaa rakentamaan uudestaan. Toki jos hieman saadaan uutta verta pelaajistoonkin, niin ainahan se tuo uutta "eloa" jo ennestään hienoon joukkuueeseen.

Porvoon_aloituskuva.jpg

Valmennusryhmään olen myös  tyytyväinen. Timpan ja Jussin kanssa homma on pelittänyt ennestäänkin ja hieno juttu, että  saadaan valmennukseen myös uusia tuulia Santerin ja Hannun myötä. Santerilla on paljon uusia hyviä ideoita lajivalmennukseen ja hänen fysioterapeutin koulutuksestakin on varmasti joukkueelle monenlaista iloa. Hannu on valmentanut monien säbäjoukkueiden fysiikat kuntoon aiemminkin + maalivahtiosastolle varmasti myös iso apu tulevaan.” Oli ehtona että suostun päävalmentajaksi, et saadaan myös uutta verta valmennukseen. Santerin ja Hannun avulla varmasti saadaan!

Hienot A-tyttöjen finaalit edessä ja sitten mietintä tulevaan kauteen!

06.01.2020Joukkueiden kuulumisia!
08.10.2019"Triplaviikonlopusta" kuusi sarjapistettä ja paikka Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon!
29.09.2019Liiga-avauksesta voitto, tiistaina kotiavaus!
21.09.2019Edarin kausi käynnistyy huomenna!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!
06.08.2019Loisto Cupin C-tyttöjen ennakko!
05.08.2019Loisto Cupin B-tyttöjen ennakko!
24.06.2019Loiston naisten kesäkuulumisia/farmiyhteistyö Wirmon kanssa!

Siirry arkistoon »