Naiset päättävät runkosarjan Pirkkoja vastaan

Share |
16.03.2018

Loiston avauskausi Naisten 1. divarissa on runkosarjan osalta yhtä vaille valmis. Päätöskierros saadaan vetää kotiyleisön edessä ja vastustajaksi saapuu Pirkkalan Pirkat. Asetelmat ovat jos ei nyt täydelliset, niin melko mielenkiintoiset Pirkkojen pitäessä tällä hetkellä kiinni liigakarsintapaikasta ja Loistonkin ollessa yhtä lailla vielä sekoittamassa pakkaa lopullisten sijoitusten osalta.

Pirkat_ennakko.jpg_1.jpg

Pirkat ovat sarjassa toisena tasapisteissä (29p.) kolmantena olevan SB Vantaan kanssa. Loisto tulee pisteen päässä sijalle 4.  Viime kohtaaminen joulukuussa Pirkkalassa päättyi Loiston 6-4 vierasvoittoon, tuolloin vahva avauserä siivitti vieraat koko ottelun voittoon. Paljon on tapahtunut tuon jälkeen ja molempien joukkueiden kokonaisvaltainen pelaaminen on varmasti mennyt eteenpäin. Vastustajaksi onkin odotettavissa taitava ja mitä todennäköisemmin kynsin hampain voittoa tavoitteleva ryhmä.

Pirkkojen valmentaja Mikko Kivioja:

Moi Mikko, joko kevät näyttäytyy Pirkkalassa?

- Kevät on tuonut mukanaan mukavasti valoa pihalle ja pelikentälle.

Runkosarja on yhtä ottelua vaille purkissa ja olette sarjataulukossa hienosti sijalla 2. Miten summaisit tähänastisen ja onko kausi edennyt suunnitellusti?

- Kausi on kokolailla mennyt suunnitelmien mukaan poislukien muutamaa heikompaa suoritusta. Pelillisesti ollaan menty vuodessa iso askel eteenpäin.

Lauantaina tosiaan päätetään runkosarja ja teillä on voitolla mahdollisuus varmistaa paikka liigakarsintaan, Loisto puolestaan tarvitsisi kahden joukkoon apuja myös muilta. Minkälaista peliä odotat?

- Kuten jo pari viikkoa sitten paikallislehteen kommentoin, että on mukava päästä pelaamaan oikeista panoksista vielä viimeisessä ottelussa. Harmillisesti kotijoukkueen motivaatioon voi vaikuttaa ennen ottelun alkua päättyvä toinen ottelu, jonka lopputulos määrittää FBC Loiston sijoituksiin.

Teillä on joukkueessa iso määrä taitoa, keiden yksilöiden uskot nousevan esiin joukkueestasi lauantaina?

- Viime otteluun hyökkääjäksi nostettu #61 Lyylimaija Toivola oli erittäin pirteä ja uskon hänen otteiden jatkuvan pirteänä.

Kiitos!

***

Kotijoukkue Loistolla sijat 2.-5. ovat sarjassa vielä mahdollisia. Voitolla päätetään sarja varmasti sijalle 3., toiselle sijalle nousemiseen tarvittaisiin HuKulta pientä ihmettä SB Vantaan vieraana. Joka tapauksessa sarja on ollut kärjen osalta tasainen ja nousijajoukkue Loisto on varmastikin monien yllätykseksi ollut koko kauden tässä porukassa mukana.

Pirkat_ennakko.jpg

Vielä on kuitenkin pelattavaa jäljellä ja kävi muissa otteluissa miten tahansa, korkeinta mahdollista sijoitusta luonnollisesti lähdetään hakemaan. Varmaa on myöskin se, että Pirkkoja vastaan ei tulla saamaan mitään ilmaiseksi heidän ollessa jo kurkkaamasssa ylemmälle sarjaportaalle. Loisto on pääsemässä pelille todennäköisesti koko rosterillaan Pirkkojen tapaan, joten senkin puolesta molemmilla joukkueilla riittänee energiaa jättää kentälle kaikki ainekset maukasta peliä ajatellen. Tervetuloa Sport Gardenille!

Lauantai 17.3 klo 18.30, FBC Loisto – Pirkat (Sport Garden)

19.01.201902:n Seppo Pulkkinen: Loisto vaarallinen vastustaja
18.01.2019Naisille vieraita Jyväskylästä: Tuplasti O2
07.01.2019Ennakko - Loisto vs Pirkat 9.1 klo 19!
01.01.2019Vuosi vaihtui, missä naiset ja tytöt menevät?
18.12.2018Naisilla voittoisa joulukuu
14.12.2018N1: Perjantai-ilta ja Steelers!
30.11.2018N1: Hatsina lauantaina Gardenille
25.11.2018Naisille 6 pistettä ja Cupin välieräpaikka!
15.11.2018Naisten sarjan kotiavaus viikonloppuna
22.10.2018N1: Kausi on startannut

Siirry arkistoon »