Mynämäeltä Originaaleille kaksi voittoa

09.11.2017

Iridiumia sydämen kyllyydestä!

 
Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun Originaalit vielä nukkuivat. Aamulla he suuntasivat Mynikseen. Pikkuruisen kaupungin laitamilla oli uudehko, upea Hani-halli. 


Matkalla halliin ohitettiin Mynämäen toinen nähtävyys.

Ensimmäinen vastustaja tuli olemaan kirjaimista ja numeroista koostuva JSB-13.

''Kovaakin kovempi JSB-13 on kohdattu useampaan kertaan ja aika useasti kentältä on poistuttu tappion karvasta kalkkia niellen, mutta tällä kertaa tilanne oli eri viime kauden päättäneen voittoisan kohtaamisen. Tiesimme, että heidät voi voittaa'', lausui päällikkö Markela-Paasi.

Ei mennyt kauaa kun Loisto siirtyi johtoon vapaalyönnistä. Valtavaan keltamuuriin oli jäänyt hiiren nenän kokoinen reikä jonka vain Paju näki.


Kuinka monta porilaista mahtuu yhteen neliömetriin?

Siitä kateus repesi ja muutkin loistolaiset halusivat tehdä maaleja. Toisen erän päättyessä Les Originalés johti 1-5. Itsevarmuus ryöppysi valtoimenaan ja löysensi joukkueen suoritusta välittömästi - JSB tuli viimeisillä minuuteilla maalin päähän. 

Koulija kokosi joukkonsa aikalisän ajaksi nauttimaan siripiriä. Pirin teho oli jälleen pirinen; Paju teki vielä yhden pirisen maalin pelin viimeisellä pirisekunnilla.

Tähtipölyn laskeuduttua...

 
Kun originaalien jalat taas koskettivat maata, alkoi keskittyminen seuraavaan peliin. Huittislainen SBS Rupu tiedettiin suht' kovaksi poppooksi.
 
Originaalien onneksi eräs Sane sekä Sonja tekivät kimpassa kolme maalia. Minka ja Piiu viitsivät tehdä yhdet. Rupu päihitti Tetriksen vain kerran, jolloin lopputulos oli Originaaleille miellyttävä 5-1.
 
''Jos maalinteko on takellellut kahdessa ekassa turnauksessa , niin nyt se ei ollut ongelmana. Päivän aikana teimme yhteensä 12 maalia ja moni pelaaja pääsi pisteiden makuun'', valmentaja laskeskeli.

Hulvaton tunnelma.
 
''Joskus tulee päiviä, kun kaikki osuu kohdalleen. Tämä oli sellainen päivä. Sateesta huolimatta, aurinko paistoi joukkueen yllä ja peli-ilo oli aistittavissa jokaisesta. Olen erityisen ylpeä kaikkien pelaajien asenteesta ja kovasta työnteosta. LOISTOkas lauantai kaiken kaikkiaan;)''
 
´Nuff said.
 
#5
 
15.01.2020Originaaleille ei onnistumisia SB-Areenalla
03.01.2020Kotikentältä taskut täyteen pisteitä
05.12.2019Tahto Areenalla voitontahto huipussaan
20.11.2019Ugista nolla pistettä
25.10.2019Kausi startattu Raumalla kahden pisteen kera
11.11.2018Neljän sarjapisteen kera, Originaalit toivottavat kaikille oikein HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ❤
13.10.2018Kauden aloitusturnauksesta Originaaleillle yksi piste
12.12.2017Lähellä mutta silti niin kaukana
09.11.2017Mynämäeltä Originaaleille kaksi voittoa
19.10.2017''Maalit ovat meillä Iridiumia'' sanoo professori Leppänen

Siirry arkistoon »