Lähellä mutta silti niin kaukana

12.12.2017

Originaalit jäivät pisteittä Huittisissa

 
Marraskuisena loskapäivänä oli aika kohdata ensimmäistä kertaa tällä kaudella SBS Wirmo. Tasaisena vastuksena tunnettu mynistiimi ei yllättänyt taaskaan sillä meininki oli jälleen hyvin tasavertaista. 
 
Ensimmäisessä erässä wirmolaiset ottivat johtoaseman. Tilanne ei näyttänyt yhtään valoisemmalta toisessa erässä kun päät kolisivat yhteen ja Vainio passitettiin vitoselle korkeasta mailasta. Hyvästä alivoimapelaamisesta maailmalla tunnettu Original näytti kuitenkin kyntensä kun Filu kirmasi vastustajan maalille ja tarkalla syötöllä jätti viimeistelyn tohtori Aakolle.
 
Den glider in!
 
Toisen erän lopussa Wirmo otti kuitenkin johtoasemansa takaisin. Pelaajisto ehdotti valmentaja Markela-Paasille tahallista alivoimaa tilanteen tasoittamiseksi, mutta idea ei saanut kannatusta. Kolmanteen erään punaisille heitettiin vielä yksi jäähy mutta maaleja ei syntynyt ja Originaalit joutuivat tyytymään 2-1 -tappioon.
Karhunkaatoon
 
Viime kerralla Karhuja vastaan koettua rökäletappiota ei haluttu kokea uudestaan. Kentälle astelikin jännittyneitä Originaaleja, kun taas Karhut luulivat tulleensa helpolle saaliille.
 
Originaalit tärisemässä. Kuva: Henna Tuominen

Otsojen hymyt hyytyivät kun maalitili avattiinkin Loiston toimesta. Sanen tykki jäi herkullisesti vastustajan maalin eteen ja Vainio sai korjattua riparit talteen.
Karhuillakin kuitenkin hunajanälkä heräsi ja kolmannessa erässä mesikämmenet johtivat 1-3. Vapaalyönti vastustajan maalin edestä tarjosi Loistolle mahdollisuuden kaventaa - ja jälleen kerran Heidin uskomaton taito bongata hiiren nenän kokoinen reikä vastustajan muurista tuotti tulosta.
 
Sin män!
 
Hyvästä pelistä huolimatta harmillinen lopputulos ja Loistolle päivän toinen niukka tappio.
 
#5
15.01.2020Originaaleille ei onnistumisia SB-Areenalla
03.01.2020Kotikentältä taskut täyteen pisteitä
05.12.2019Tahto Areenalla voitontahto huipussaan
20.11.2019Ugista nolla pistettä
25.10.2019Kausi startattu Raumalla kahden pisteen kera
11.11.2018Neljän sarjapisteen kera, Originaalit toivottavat kaikille oikein HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ❤
13.10.2018Kauden aloitusturnauksesta Originaaleillle yksi piste
12.12.2017Lähellä mutta silti niin kaukana
09.11.2017Mynämäeltä Originaaleille kaksi voittoa
19.10.2017''Maalit ovat meillä Iridiumia'' sanoo professori Leppänen

Siirry arkistoon »