Eka turnaus, ekat pisteet

07.10.2016

FBC LOISTO EDUSTUS – FBC LOISTO ORIGINAL

 
01.10.2016 oli merkittävä päivä, sillä FBC Loiston Originaalit aloittivat taipaleensa kakkosdivarissa. Heti ensimmäinen peli oli melkoisen kiinnostava, koska vastakkain olivat viime kauden kakkosdivarin voittaja, FBC Loisto edustus, sekä kolmosdivarin voittaja, eli Original.
 
”Nousimme kakkoseen vasta täksi kaudeksi, joten turnauksen pelit olivat monelle pelaajalle ensimmäiset 2. divisioonassa. Haastajana sarjaan lähteminen on helpompaa kuin aiemmin kolmoseen ennakkosuosikkina, mutta kyllähän pelit silti jännittivät. Ekassa pelissä vastaan tuli saman seuran joukkue, joka tiedettiin taitavaksi ja nopeaksi joukkueeksi. Ja sitä he olivat”, avasi valmentaja Hanna ajatuksiaan. Ennen pelin alkua Hanna halusi vielä muistuttaa pelaajia avainsanasta – peli-ilosta. Vaikka kentälle mennään aina voitto mielessä, punapaitojen periaatteeseen kuuluu pelistä nauttiminen, kävi miten kävi. 


Tärkiä juaruhetki ennen peliä.
Peli oli alusta alkaen tasaista. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa toiseen erään saakka kun edareitten Minkkinen vei joukkueensa johtoon. Kolmannen erän alussa Originaalit pistivät kampoihin kun Vainio sai Tuomisen syötöstä runnottua pallon keltapaitojen verkkoihin. Ajassa 36:40 edustus kuitenkin tykitti itsensä uudestaan johtoon, ja pelin loppuvaiheilla Vainio ”monipuolisti tilastojaan” viisiminuuttisella. Maaleja ei silti enää nähty ja peli vihellettiin nuorempien loistolaisten voitoksi.
 


Pelaajat hukassa ja kahvi kesken - voi se lämmittely näinkin mennä!

 

FBC LOISTO ORIGINAL – VÅSC

Toisen pelin vastustajasta Hannalla ei ollut aikaisempaa tietoa, mutta käytäväkyselyjen perusteella kyseessä oli fyysinen joukkue. ”Jos ekassa pelissä ei päästy kunnolla vetopaikoille tai nopeisiin vastahyökkäyksiin, niin nyt päästiin”. Yksi joukkueen uusista vahvistuksista, Janette Loponen, kommentoi pelin rentouden olleen ensimmäisessä pelissä hieman hakusessa, mutta toisessa se alkoi hieman heräilemään. ”Mielestäni meillä on erittäin positiivinen tiimihenki ja pystytään tsempaamaan toisiamme entistä parempiin suorituksiin”, Loponen kehui.
 
Ensimmäisen maalin riemuun päästiin heti minuutin sisällä kun kapteeni Rahikainen läväisi pallon maaliin, syöttöpisteen sai Minka. Kuusi minuuttia myöhemmin VÅSC tuli tasoihin ja koko kakkoserä väännettiin maaleitta. Lienikö Maarianhaminasta saapuneilla väsymystä matkasta, valkopaitojen askel alkoi ottelun edetessä selkeästi painaa. Kolmannen erän alussa Minka viestitti että vielä on virtaa jäljellä ja maalasi nätisti, tällä kertaa Roisto-Rahikainen syöttäjänä. Lopulta koko kapteenisto oli päässyt maalinteon makuun kun ajassa 36:40 myös Kati maalaroi. Oli muuten nätti maali, nätit syötöt tarjoili Latokylä ja Pruikkonen. Hämmentävät jäähyt tulivat loppupuolella kun sekä Filppulalle että Latokylälle peräkanaa vihellettiin maasta pelaaminen. Alivoimasta huolimatta Loisto piti pintansa eikä kavennusmaaleja nähty.
 
”Ekat pelit on nyt takana ja mun vihko täynnä asioita joita täytyy jatkossa treenata. Itselle jäi hyvä mieli, sillä varsinkin toisessa pelissä pelattiin joukkueena ja muistettiin nauttia pelaamisesta”, kuului valmentajan loppuarvio.
 
Loiston maalit:
 
 
#5
 
25.10.2019Kausi startattu Raumalla kahden pisteen kera
11.11.2018Neljän sarjapisteen kera, Originaalit toivottavat kaikille oikein HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ❤
13.10.2018Kauden aloitusturnauksesta Originaaleillle yksi piste
12.12.2017Lähellä mutta silti niin kaukana
09.11.2017Mynämäeltä Originaaleille kaksi voittoa
19.10.2017''Maalit ovat meillä Iridiumia'' sanoo professori Leppänen
05.10.2017Kauden ensimmäinen peli katastrofi - Toisesta voitto
29.09.2017Originaalit suurinpiirtein valmiina uuteen kauteen
19.03.2017SARJASSA PYSYTÄÄN, kesäloma alkoi
02.02.2017Kotiturnauksesta kaksi pistettä

Siirry arkistoon »