Loistolaiset landella- rytäkästä mukaan kaksi pistettä

19.10.2016

PÖU - FBC LOISTO ORIGINAL

16. päivä lokakuuta loistolaiset matkasivat mukavuusalueensa ulkopuolelle, lähelle Poria siis. Ulvilassa (ruots. Ulvsby) vastustajiksi oli tiedossa PöU sekä FBT Karhut. Valmentaja-Hanna kommentoi Pirkkoja seuraavasti: ”Pöytyä oli tuttu vastus viime vuoden kolmosesta, mutta tiedossa ei ollut miten joukkue on mahdollisesti muuttunut viime vuodesta. Peliin valmistautumisessa painotettiin onnistuneiden syöttöjen tärkeyttä sekä kaverin auttamista.” Näissä valmentajan mukaan onnistuttiin, vaikka karvaukseen jäi vielä parantamisen varaa. ”Hieno asia oli että onnistumisia saatiin laajalla rintamalla ja pystyttiin pitämään peli omassa hallussa.”
 
Yhteensä kymmenen eri punapaitaa kasvatti pistesaldoaan pelissä, moni kahden pisteen verran. Syöttöpisteen ansainneen Annan mielestä peli oli kiva pelata joukkueena. ”Tuli syöttöpaikkoja ja semmost rauhallist pelaamist ja hienoi maalei”, kiteytti Taivassalon lahja salibandylle.
 
 
Joukkuekuvaukset aiheuttivat mm. paniikkia. Uskokaa tai älkää, kyllä nämä silti maaleja osaa tehdä.
 
Vierailevana maalivahtina toiminut Aleksandra Hindrén soi vastustajalle vain pari lohdutusmaalia, pelin päättyessä Loiston hyväksi 2-8.
 
 
Flika ruakatauol.
 

FBT KARHUT - FBC LOISTO ORIGINAL

Toisessa pelissä vastassa ollut Karhut hävisi ensimmäisen pelinsä seuran toiselle joukkueelle. Hannan mukaan näki, että heillä oli kova tahto voittaa peli toista turkulaista joukkuetta vastaan. ”Valitettavasti tässä pelissä emme päässeet ihan omalle tasollemme, mutta pelissä oli paljon hyviä juttuja, jotka viedään mukana seuraavien viikkojen treeneihin ja kauden tuleviin turnauksiin”, pohti koutsi.

Annalla ei ollut pelistä sanottavana mitään minkä voisi julkaista. ”Isä ja äiti ovat opettaneet tavoille.” Mielenkiintoisen tuomarishown säestämänä lopputulos oli 4-1 isojen nisäkkäiden hyväksi. Vaikka ottelu oli Annan mielestä vauhdikkaampi ja rajumpi, hänen mielestään kaikki pitivät hyvin päänsä kylmänä. ”Jopa Filu”, Anna täsmensi.
 
 
#5
25.10.2019Kausi startattu Raumalla kahden pisteen kera
11.11.2018Neljän sarjapisteen kera, Originaalit toivottavat kaikille oikein HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ❤
13.10.2018Kauden aloitusturnauksesta Originaaleillle yksi piste
12.12.2017Lähellä mutta silti niin kaukana
09.11.2017Mynämäeltä Originaaleille kaksi voittoa
19.10.2017''Maalit ovat meillä Iridiumia'' sanoo professori Leppänen
05.10.2017Kauden ensimmäinen peli katastrofi - Toisesta voitto
29.09.2017Originaalit suurinpiirtein valmiina uuteen kauteen
19.03.2017SARJASSA PYSYTÄÄN, kesäloma alkoi
02.02.2017Kotiturnauksesta kaksi pistettä

Siirry arkistoon »