Ristinolla jatkuu: saaliina tappio ja voitto

03.11.2016

FBC LOISTO ORIGINAL - RUNU

 
Miltä näyttää kahden Loisto-joukkueen pukkarissa...
 
 
29.10. Loistolla oli edessään kauden kolmas turnaus. Tunnelmat olivat hillityn jännittyneet, sillä RunU oli tuttu ja vaarallinen vastus, SBS Wirmo puolestaan vieras ja junnuja täynnä. ”Runussa on pelaajia jotka eivät pelkää heittää itseään likoon ja peli heitä vastaan on varmasti sarjan fyysisesti rankin”, kuvaili valmentaja Markela-Paasi. Perinteisen flunssa-aallon saavuttua sairastumisia oli paljon, minkä vuoksi ketjuja jouduttiin sekoittamaan. Originaaleissa ensimmäistä kauttaan pelaavan Ronja Backmanin mielestä loistolaiset olivat vähän unessa, vastustajan tehdessä nopeita vastahyökkäyksiä joiden viimeistelyssä he onnistuivat. ”Tuntu oikeestaan siltä, että vasta viimeiset kolme peliminuuttia pelattiin täysillä. Siistii kuitenkin olla osallisena tämmöstä jengii missä mimmit jaksaa kannustaa joka vaihdolla vaikka oltaiski ottamassa takkiin”, Ronja summasi.
 

FBC LOISTO ORIGINAL - SBS WIRMO

 
Viivalla - Kuva: Päivi Vainio
 
Toiseen peliin lähdettäessä Hanna asetti tavoitteiksi mm. pitää pallonhallinta sekä syötöt kuosissa, ja hallita peliä koko kentän alueella. Ronjan mielestä peli lähti kunnolla rullaamaan vasta ensimmäisestä maalista. Ajassa 26:25 Vainio huomasi maalin nurkan jääneen vartioimatta, joten maalivahdin kylkeen tähdätty pallo kimposi hyvällä mäihällä verkkoihin. ”Pitäis varmaan saada aina ekoilla vaihdoilla maali niin lukemat vois olla peleissä hyvinki erilaiset”, Ronja analysoi. Vain hetkeä myöhemmin Loponen ihastutti kotiyleisöä näppäämällä Nopan tarjoaman läpiajosyötön maaliin. Lyönti oli yhden käden rysty, totta kai. Viimeisen naulan arkkuun löi Sonja, joka hyvällä maalinedustaistelullaan teki ensimmäisen maalinsa Originaalien nimiin.
 

”Peli ei ollut ollenkaan niin vauhdikas kuin odotin, mutta joukkue pääsi tavoitteeseen kirkkaasti. Pelattiin joukkueena ja ansaittiin voitto”, valmentaja summasi.
#5
 
25.10.2019Kausi startattu Raumalla kahden pisteen kera
11.11.2018Neljän sarjapisteen kera, Originaalit toivottavat kaikille oikein HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ❤
13.10.2018Kauden aloitusturnauksesta Originaaleillle yksi piste
12.12.2017Lähellä mutta silti niin kaukana
09.11.2017Mynämäeltä Originaaleille kaksi voittoa
19.10.2017''Maalit ovat meillä Iridiumia'' sanoo professori Leppänen
05.10.2017Kauden ensimmäinen peli katastrofi - Toisesta voitto
29.09.2017Originaalit suurinpiirtein valmiina uuteen kauteen
19.03.2017SARJASSA PYSYTÄÄN, kesäloma alkoi
02.02.2017Kotiturnauksesta kaksi pistettä

Siirry arkistoon »