Mynämäen tuliaisina vain yksi piste

19.01.2017

 "Kyllä oli taas ihan voitettavissa pelit" on Loiston uusin motto


07.1.2017 oli Originaalien aika päräyttää uusi vuosi käyntiin Mynämäen HaNi-hallilla. Pelit olivat tasavahvoja PöU:ta sekä SBS Wirmoa vastaan. 


Sutsisatsi satsaa, sutsisatsaa.

Syksyn pelit olivat jättäneet valmentaja-Hannalle vähän tyhjän olon ja joulutauko meni hänen osaltaan uusia juttuja suunnitellessa. "Viikko ennen turnausta kaikki näytti vielä hyvältä, sillä lähes kaikki pelaajat olivat tulossa turnaukseen ja uusia ketjuja päästäisiin kokeilemaan heti tammikuun alkuun. Mutta sitten iski flunssaepidemia ja pelaajavahvuus putosi reiluun kahteen ketjuun. Päätimme kaivaa esiin Originaali-hengen ja olla tyytyväisiä siihen, että meillä oli kuitenkin 11 enemmän tai vähemmän tervettä pelaajaa mukana ;) ".

Yksi turnauksesta poisjääneistä pelaajista oli maalivahti Tetri, ja koska lainamaalivahtia ei saatu mistään, joutui pakkina pelaava Noora ottamaan maalivahdin suuren vastuun harteilleen.


Noora on pelannut maalivahtina viimeksi kahdeksan vuotta sitten.


FBC Loisto Original - PöU

PöU oli viime kerralla voitettu reilulla maalierolla, mutta nyt pöytyäläisillä oli hommaan uudenlainen tatsi. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 10:49 kun Anna onnistui katkomaan vastustajan syötön. Pallo lipui kultalautasella maalin edustalle josta Vainio sai kunnian heittää sen verkkoihin.


"Ny mennää hei!"

Toisen erän loppuvaiheilla PöU onnistui tasoittamaan, kun Loiston päädyssä vaarallisesti lennellyt pallo kimposi lopulta punkkujen pakin nilkasta maaliin. 
"Meil oli paljon paikkoja, mut vastustaja peitti vetoja hyvin. Askeleita sivuun ois tarvittu vaan lisää. Mahdoton peli, mut (taas) voitettavissa", kuvaili Marre peliä.

PöU:n pelaajien mukaan heillä oli nyt käytössään 1-2-2 -karvaus. "Kotipuolessa ei olla päästy harjoittelemaan sitä kunnolla. Täällä on iso kenttä, hirveästi tilaa. Saatiin kuitenkin homma toimimaan". 


Jane Hurricanelle sattuu ja tapahtuu; taas meni nilkka.SBS Wirmo - FBC Loisto Original

Wirmo-peliin lähdettäessä punapaitojen askellus oli huomattavasti raskaampaa kuin mynisläisten laukka. Kolmannen erän alussa isäntäjoukkue vei peliä 3-0 ja vasta ajassa 38:10 Originaalit saivat kavennettua. Vapaalyöntikuvio onnistui poikkeuksellisen hyvin kun Noppa sai sviipattua kapteeni-Rahikaisen syötön verkkoihin. Neljä minuuttia myöhemmin Joanna veti keskiviivalta täydellisen lörpön joka osui ja upposi, antaen Loistolle todellisuuden mahdollisuuden tasoittaa pelin. Wirmo kuitenkin halusi voittonsa ja peli päättyi 3-2.


Valmentaja, koutsi, valkku, mitä näitä nyt on.

"Päivästä tuli varsin raskas ja jalka tuntui loppuvan kesken. Näin jälkikäteen miettien valitsemani taktiikka ei ollut kaikkein järkevin tähän turnaukseen. Lauantai opetti taas uusia juttuja itsestäni, pelaajista sekä joukkueesta ja nämä opit mielessäni jatketaan tammikuta kohti kolmen viikon kuluttua edessä olevaa kotiturnausta," kiteyttää Hanna.
15.01.2020Originaaleille ei onnistumisia SB-Areenalla
03.01.2020Kotikentältä taskut täyteen pisteitä
05.12.2019Tahto Areenalla voitontahto huipussaan
20.11.2019Ugista nolla pistettä
25.10.2019Kausi startattu Raumalla kahden pisteen kera
11.11.2018Neljän sarjapisteen kera, Originaalit toivottavat kaikille oikein HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ❤
13.10.2018Kauden aloitusturnauksesta Originaaleillle yksi piste
12.12.2017Lähellä mutta silti niin kaukana
09.11.2017Mynämäeltä Originaaleille kaksi voittoa
19.10.2017''Maalit ovat meillä Iridiumia'' sanoo professori Leppänen

Siirry arkistoon »