Loisto ja Wirmo ensimmäisen viikonlopun mestareiksi!

Share |
07.08.2017

A- ja C-tyttöjen Loisto Cup pelattu sateisena viikonloppuna. A-tyttöjen sarjasta tulikin niin tasainen kuin ennakoitu. Turnauksessa pelattiin 20 A-tyttöjen peliä ja niistä 14 peliä päättyi tasan tai yhden maalin eroon. Loput kuusikaan ei ollut "selviä" pelejä. C-tytöissä lauantaina oli vielä joissain peleissä isompia tasoeroja, mutta sunnuntaina pelit tasoittuivat huomattavasti. Turnaus palveli varmasti upeasti kaikkia joukkueita kohden karsintoja.

 ISOT pahoittelut kaikille joukkueille kakkoskentän matosta sunnuntain osalta. Tällä viikolla asennettu matto teki lauantain ja sunnuntain välisenä yönä "mukavan" yllätyksen ja keskiviivalle kymmenen metrin matkalle oli tullut kiva "hyppyri".. No tämä aiheutti molemmille joukkueille kentällä samat ongelmat, joten puoluellinen se ei ollut, mutta kuitenkin ei todellakaan mukava.. Tiistaina pitäisi tulla maton asentajat laittamaan maton uudestaan, joten B-tyttöjen turnauksessa asian pitäisi olla korjattuna.

 A-tyttöjen finaalissa vastakkain olivat emäntäjoukkue Loisto ja Koovee, menneen kauden been suomenmestari ja aan suomenmestari. Lauantaista sunnuntaiksi pelaajarintamalla selvästi vahvistunut Koovee tuli selvästi nälkäisempänä kuin järjestäjäjoukkue ja ottikin pelistä ohjat käsiin. Elindan hyvällä pelillä ja Kooveen huonolla viimeistelyllä Loistolle turnausvoitto. Annulle finaalin ainoa maali! Vaikka viimeinen peli ei ollutkaan emäntäjoukkueelta hyvä,(tähän vaikutti myös kooveen hyvä peli) niin koko turnauksesta nuorelle joukkueelle A-tyttöjen sarjaan kuitenkin hyvä arvosana. Raati palkitsi Elindan turnauksen parhaana pelaajana. Pronssille sarjassa tuli Steelers. SM-karsinnoista tulossa todella tasaiset ja mielenkiintoiset.

LoistoCup2017-A-voittaja.jpg

 A-tyttöjen mestarit! (kuvaa klikkaamalla isommaksi)

C-tyttöjen finaalissa olivat Wirmo ja PSS. Wirmo oli odotetusti siellä (vaikka joutuikin matkan aikana monessa pelissä tiukille) mutta PSS oli odotettua vahvempi jo elokuussa. PSS hoiti viidellä voitolla itsensä tyylikkäästi finaaliin, mutta siellä Wirmo päätti kääntää vuoden takaisen finaalitappion (Pirkoille) nyt voitoksi. Voitto kirjattiinkin Mynämäkeläisille luvuin 3-1 ja raati palkitsi turnauksen parhaana voittajajoukkueen Ronja Niemen joka teki finaalissa voittomaalin lisäksi myös pelin avausmaalin. Pronssille sarjassa EräViikingit. Onnittelut molempien sarjojen mitalisteille!

LoistoCup2017-C-voittaja.jpg

C-tyttöjen mestarit! (kuvaa klikkaamalla isommaksi)

ISOT KIITOKSET KAIKILLE JOUKKUEILLE MUKAVASTA KAUDEN AVAUSVIIKONLOPUSTA JA TSEMPPIÄ SM-KARSINTOIHIN!

Vanhempien joukkue oli myös vireessä järjestelyissä, mutta eipä kiitellä heitä vielä kun turnaus on vasta puolessa välissä :) Kiitos myös tuomareille!

07.06.2018N1/A- joukkue alkaa hahmottumaan!
29.04.2018Hieno kausi takana, uusi jo ovella!
05.04.2018Nea tyttöjen MM-kisoihin Sveitsiin!
17.03.2018N1: Haastattelussa Mila
16.03.2018Naiset päättävät runkosarjan Pirkkoja vastaan
13.03.2018Naisten runkosarja lähenee loppuaan
26.02.2018Runkosarjat lähenevät loppuaan kaikissa sarjoissa ja hiukan jo tulevaa!
19.02.2018Naisille jatkoaikatappio Salossa
13.02.2018Naisille Suomen Cupin pysti ja kaksi sarjapistettä
10.02.2018SB Vantaa sunnuntaina Gardenilla

Siirry arkistoon »