Pirkat mestariksi B-tyttöjen Loisto Cupissa!

Share |
13.08.2017

Jos oli viikko sitten sää epävakaista turnauksen aikana, niin eipä sää paljoa muuttunut täksikään viikonlopuksi. No sisälaji, niin mikäpäs oli ihmisten viikonloppua viettää hienon säbän merkeissä. Nyt oli tulessa ainoastaan B-tyttöjen sarja, jossa oli mukana 12 joukkuetta. Yhtenä tiiminä olivat Naantalin pojat ja sopivan tasoinen nippu sarjaan pojista saatiinkin. Isot kiitokset pojille, kun tulitte turnaukseen ja saatiin mukava 12 joukkueen sarja aikaan ja kaikille joukkueille  kuusi peliä. Kiitos myös tyttöjoukkueille, kun otitte pojat mielellään turnaukseen mukaan!

B-tyttöjen sarjan mestariksi pelasi Pirkat! Pirkat pelasivat kaikki kuusi peliä voitokkaasti, joten varmasti oikea joukkue voitti turnauksen. Finaaliparina oli yhdistelmäjoukkue Panthers/LaSB, joka tarjosi tiukan finaalivastuksen. Finaali päättyi 3-2 lukemin. Joukkueet olivat samassa alkulohkossa lauantaina ja silloin samainen peli päättyi 8-1 Pirkoille, joten paljon finaalin hävinnyt osapuoli paransi peliään myös viikonlopun aikana. Turnauksen MVP-pelaajaksi palkittiin Suvi Hämäläinen Pirkoista.

LC2017-B-tytoy-Pirkat.jpg

Emäntäjoukkue Loisto sijoittui turnaukessa hienosti kolmanneksi ja pelasi parhaan pelinsä pronssiottelussa jossa taipui kova PSS lukemin 7-4. Isona harmituksena tietty Sinin loukkaantuminen, pidetään kaikki peukut ylhäällä jottei mitään pahempaa löytyisi. Turnauksen kaikki tulokset löydät kotisivuilta:

https://www.loistosalibandy.net/30310

Kiitokset kaikkien joukkueiden kannattajille, valmentajille + muille toimihenkilöille, tuomareille ja ennenkaikkea PELAAJILLE viikonlopusta! Toivottavasti turnaus palveli myös SM-karsintaan osallistuvia joukkueita mahdollisimman hyvin.

Kerran vuodessa (Loisto Cupissa) isoimmat kiitokset on yleensä saaneet vanhemmat. Tämäkään vuosi ei tehnyt poikkeusta vaan HANS, Alf  ja kaikki muutkin äiskät ja iskät tekivät hurjan työmäärän kahden viikonlopun aikana ja osa jo viikonloppuja ennenkin. Ja kaiken tämän vanhemmat tekivät taas "hymyissäsuin", huikeeta duunia :) Naisten joukkueen pelaajille myös iso peukku! Sen jälkeen kun kesällä sain joukkueet kerättyä turnaukseen, niin ei paljoa ole tarvinnut stressata miten turnauksen kanssa käy, kun on niin paljon osaavia tekijöitä järjestämässä. Pelipäivinä  ei tarvinnut enää kuin "seurata" vierestä ja rupatella hallilla mukavien ihmisten kanssa. No Hanskin saa taas välillä keskittyä oikeisiin töihin, kun rupeama nyt ohi :)

Tsemppiä kaikille karsintoihin + kauteen 17/18!

07.06.2018N1/A- joukkue alkaa hahmottumaan!
29.04.2018Hieno kausi takana, uusi jo ovella!
05.04.2018Nea tyttöjen MM-kisoihin Sveitsiin!
17.03.2018N1: Haastattelussa Mila
16.03.2018Naiset päättävät runkosarjan Pirkkoja vastaan
13.03.2018Naisten runkosarja lähenee loppuaan
26.02.2018Runkosarjat lähenevät loppuaan kaikissa sarjoissa ja hiukan jo tulevaa!
19.02.2018Naisille jatkoaikatappio Salossa
13.02.2018Naisille Suomen Cupin pysti ja kaksi sarjapistettä
10.02.2018SB Vantaa sunnuntaina Gardenilla

Siirry arkistoon »