N1: Suomen Cup 3. kierros, vastassa Classic

Share |
13.10.2017

Eliisa ja Ella Alanko, Nina Rantala, Katri Luomaniemi, Hanna Sipiläinen. Siinä muutama nimi, jotka ovat syöpyneet syvälle mieliin viimeisten vuosien kotimaisen naissalibandyn kärkiniminä ja maajoukkueen kantavina voimina. Samaiset nimet löytyvät Classicin rosterista ja todennäköisesti myös Sport Gardenilta tulevana sunnuntaina, kun Loisto kohtaa hallitsevan Suomen mestarin Cupin 3.kierroksella.

Suomen mestareita löytyy reilusti myös Loiston riveistä, tosin kyseessä B- ja C-junioreista saavutettuja mestaruuksia :) Mitään kuitenkaan ottamatta pois vaikka ”pieni” ero siinä on aikuisten mestaruuteen, jonkinasteinen tulevaisuus vs. nykyisyys asetelma kentällä nähdään.

Classic1.jpg

On selvää, että kotijoukkue lähtee liikkeelle selvänä haastajana, mutta yhtä selvää on, että yrittäminen ja itsensä testaaminen on tapissa, näin ainakin pyritään tekemään. Pelin kulku tulee luonnollisesti ohjaamaan vahvasti sitä, mihin suuntaan ensimmäisten minuuttien jälkeen asetelmat menee.

Loistolla on takanaan erinomainen startti (Kertaukseen TÄSTÄ) Naisten 1.divisioonassa viime viikonlopulta, mutta vastaavasti tällä viikolla ei olla saatu yhtään joukkueharjoitusta mm. ottelusuman johdosta (junioripelit torstaina ja lauantaina). Classic tulee Turkuun Champions Cupin finaalipettymyksen jälkeen, mutta toisaalta pääsee taas varmasti pelituntumaan lauantain liigapelin myötä 02-Jyväskylää vastaan. Loisto päässee todennäköisesti liikkeelle koko rosterillaan, tarkempi kokoonpano selviää lauantain jälkeen.

Toimitus tavoitti Classicin vastuuvalmentaja Katriina Saarisen ennakoimaan ottelua:

Terve Kassu, mites menee?

-Päivä kerrallaan on mentävä

Viime viikonlopun Seinäjoen CC:n jälkeen, teillä on ohjelmassa ensin Jyväskylässä liigapeli O2 vastaan Jyväskylässä ja sitten Cupiin peliin Loistoa vastaan Turkuun. Toisin sanoen kolme täysin erilaista tapahtumaa ja vastusta, miten valmistatte joukkueen pelillisesti ja henkisesti tälle viikolle?

-Tässä vähän nuollaan ensin fyysisiä ja henkisiä haavoja, mutta työnteko jatkuu. Pettymyksiä pitää oppia käsittelemään ja sen jälkeen suuntaamaan nokka kohti uusia koitoksia. Kaikki vastustajat ja tapahtumat ovat erilaisia. Me koitamme keskittyä ennen kaikkea omaan laadukkaaseen tekemiseen.

Tällä kertaa Leaf Areenan sijaan navigaattoriin lyödään Sport Garden, mitä ajatuksia kotijoukkue Loistosta?

-Loisto on jäänyt mieleen hyvästä tyttöjunioritoiminnasta. Naisten joukkue on uudempi tuttavuus itselle. Varmasti sunnuntaina meillä on vastassa nälkäinen nuori joukkue, joka haluaa haastaa liigaporukan tosissaan.

Suuri yleisö tuntee ja tietää Classicin kärkipelaajat, keitä yksilöitä nostaisitte esiin heidän takaa, joita yleisön kannattaa seurata?

-Meillä on maajoukkuepelaajien takana nousemassa ensimmäistä liigakauttaan aloittelevia tulevaisuuden lupauksia kuten Julia Jokela ja Ella Salonen. Ehkä kannattaa vilkaista myös maalivahtiosastoa.

Tsempit kuluvan viikon koitoksiin ja terveluloa vierailuille sunnuntaina!

-Kiitos!

Sunnuntaina 15.10 Suomen Cup 3. kierros, FBC Loisto - Classic (Sport Garden) 

Tervetuloa!

19.01.2018Naiset tuplasti Gardenilla
16.01.2018Naisille niukka tappio Steelersin vieraana
08.01.2018Naisilla onnistunut visiitti napapiirillä
18.12.2017Naiset päättivät vuoden voittoon Pirkoista
06.12.2017Sheriffs taipui Loistolle
06.12.2017N1: Haastattelussa Clara
05.12.2017 10:30Itsenäisyyspäivänä Loisto vs. Sheriffs
03.12.2017KaPa kaatui Gardenilla
30.11.2017N1: Haastattelussa Karo
29.11.2017Naiset kohtaa torstaina Kapa-65:n

Siirry arkistoon »