Classic jatkaa 4.kierrokselle, Loisto Pikkufinaaliin!

Share |
16.10.2017

Classic jatkoi Cupin 4. kierrokselle ja ansaitsi voittonsa. Loiston suurimmat vaikeudet oli 2. erässä, mutta 1. erässä pysyttiin hienosti mukana ja varsinkin 3. erässä ajoittain jopa hallittiin kenttätapahtumia. 

Ensimmäisissä vaihdoissa Classic oli jo laittaa pallon maaliin, mutta näistä kuitenkin päästiin yli ja peliin mukaan. Avausmaalin tamperelaiset tekivät 7.minuutin kohdalla, jonka kuitenkin Maija kuittasi hienosti heti 5 sekuntia myöhemmin. 5 minuuttia tästä ja samainen kaksikko Classicilta, Sanni Nieminen-Ella Alanko, järkkäsi 2-1 maalin. Loppuerä mentiin lähestulkoon maaleitta, kunnes harmittavasti 4 sekuntia ennen taukoa vierasjohto kasvoi kahteen.

Toisessa erässä omasta pelaamisesta ei tahtonut muutamia yksittäisiä tilanteita lukuun ottamatta tulla juurikaan valmista. Classic tukki keskialueen tehokkaasti ja sai painaa kääntöjä rutkasti punaisten päätyyn. Kolme maalia jouduttiin antamaan lisää eteen ja toiselle tauolle lukemissa 1-6.

Kolmas erä sen sijaan, katsoen vaikka sitten vahvasti punaisten lasien läpi, meni Loistolle. Classic peluutti rosteriaan laajemmin, mutta niin menivät punaisetkin koko pelin kolmella kentällisellä. Milan kavennusmaali erän alkuun toi mukavasti lisää virtaa. Kuutisen minuuttia ennen loppua Classic rikkoi oman kuparisensa erässä, mutta viimeisen 20 minuuttisen vei nimiinsä kuitenkin Loisto. Keskialueen katkosta 3vs1 hyökkäykseen, jonka Maija sai viimeistellä komeasti tyhjiin. Erä Loistolle 2-1, peli Classicille 7-3.

Pystyikö Loisto vastaamaan Classiciin tasoon? Pystyi. 40 minuutin ajan, joka toisessa vaihdossa oli vastassa käytännössä maajoukkuekentällinen. Olisiko lukemat voineet olleet suuremmat vieraille? Olisi. Lotta pelasi maalilla ison pelin ja ajoittain oltiin pulassa niin järjestäytyneen hyökkäyksen kanssa, kuten myös karvaamisessa ja hyökkäysalueen puolustamisessa. Tämä ei kuitenkaan ole yllätys, koska ns. mitenkään liikaa kaavoja ei Loiston pelaamiseen ole luotu tai treenattu...ja tällä kertaa vastustajan pelitaso oli liian kova siihen, että ”luonnollisen” pelaamisen kautta olisivat tilat kentällä auenneet. Olisiko lukemat voineet olla tiukemmat? Olisivat voineet, mutta loppujen lopuksi näihinkin voi olla kohtuu tyytyväinen ja katsoa vielä enemmän tuloksen taakse. Punaista laivaa vietiin eteenpäin aivan varmasti taas pari napsua kohti mahdollisia tulevia isompia ympyröitä. Ja todennäköisesti yleisö viihtyi jälleen :)

Onnittelut Classicille ja tsemiä Cupin seuraaville kierroksille! Alkuviikosta saatiin kuitenkin yllättävä uutinen sillä kävi ilmi, että myös Loiston pelit jatkuvat Suomen Cupissa Pikkufinaalin merkeissä! Lisäselvitystä linkin takaa TÄSTÄ. Pikkufinaalin aikataulut selviävät marraskuun aikana.

Naisten edustusjoukkueen kausi 1.divisioonassa puolestaan jatkuu jo tulevana viikonloppuna. Lauantaina suunnataan Pelicansien vieraaksi Lahteen ja sunnuntaiksi kurvataan Hatsinan vieraaksi Mikkeliin. Stay tuned!

18.11.2017N1: Haastattelussa Ronja
17.11.2017Naisilla tuplaviikonloppu: HuKu ja SB Vantaa
07.11.2017Naisille voitto Blue Foxin vieraana
27.10.2017N1: Paluu viime viikonloppuun
26.10.2017Nea Malmön EFT-turnaukseen!
16.10.2017Classic jatkaa 4.kierrokselle, Loisto Pikkufinaaliin!
14.10.2017N1: Haastattelussa Iida ja Petra
13.10.2017N1: Suomen Cup 3. kierros, vastassa Classic
11.10.2017Loiston kausi startannut mukavasti laajalla rintamalla!
09.10.2017Naisilla upea avausviikonloppu!

Siirry arkistoon »