Blue Fox naisten vieraaksi lauantaina

Share |
02.02.2018

Naisten pelit jatkuvat lauantaina Sport Gardenilla, kun Blue Fox tuo siniset turkkinsa Turkuun. Kauden toinen kohtaaminen on molemmille joukkueille kokonaisuutta ajatellen isossa roolissa. Pelien kääntyessä kohti loppusuoraa, mielenkiintonsa otteluun tuovat niin sarjasijoitukset kuin lopulliset kokoonpanotkin.

BF_ennakko1.jpg

Marraskuun alussa Loisto kärräsi kaksi vieraspistettä mukaansa Uusikaarlepyystä, ei niinkään yllätyksellisesti jälleen ”maalin pelissä”, lukemin 4-5. Tiukkaa oli tuolloin, sitä se oli viime kevään nousukarsinnoissa (4-4) ja sitä se tulee varmasti nytkin olemaan. Blue Fox  on hävinnyt viimeiset neljä peliä, mutta varsinkin kahdessa viime pelissä ovat jälleen päässet pisteiden syrjään kiinni onnistuneen alkukauden jälkeen.

Sijalla 9. olevat siniketut kamppailevat keskikastin alapuolella suorasta sarjapaikasta ensi kaudeksi tiukassa rypelmässä, jossa 4 joukkuetta ovat kahden pisteen sisällä. Pomminvarmaa on, että pisteiden metsästys näkyy kentällä vierasjoukkueen tekemisestä.

Blue Foxia päävalmentaa Tommi Penttinen:

Terve Tommi, mites menee Pohjanmaalla?

- Pohjanmaalla menee hyvin. Lunta on paljon ja hieno viikonloppu tulossa..

Kausi on edennyt jo reilusti yli puolivälin ja varmasti teilläkin mukaan mahtuu monenlaista. Miten summaisit tähänastisen?

- Aina joku piste voisi olla enemmän, mutta aina on vaikeata olla sarjanousija ja pärjätä niin hyvin kun haluaa. Turhan monta tiukkaa peliä ollaan hävitty maalilla ja jos se pystytään kääntämään vielä loppukaudesta, niin hyvää tulee. Viime peli Steelersia vastaan pelattiin meidän ensimmäinen ehjä 60 min peli. Tästä on hyvä jatkaa.

Nyt lauantaina vastassa teidän tavoin täksi kaudeksi 1-divisioonaan noussut Loisto, minkälaista peliä odotat?

- Peli tulee olemaan erittäin vauhdikas, sen tiedän koska Loiston pelaajat ovat nopeita ja nuoruuden innolla pelaa säbää. Pelin tulee ratkaisemaan se joukkue, joka pystyy paremmin hyödyntämää maalipaikat. Ainoa asia mikä harmittaa on,  että Loiston nuorten maajoukkuepelaajat ovat edustamassa omaa maata ja niitä ei pääse tarkkailemaan, miten ovat kehittyneet kauden aikana.

Perinteisesti vastustajan valmentajaa pyydetään antamaan muutaman vinkin seurattaviin pelaajiin, keneen kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota Siniketuista?

- Ha ha. Näköjään halutaan tehdä taktiikka mitkä pelaajat pitää pelata pois 😉. Ok tässä tulee. Meidän MV Hannah Pekkarinen on ollut koko kauden hyvä. Sitten meillä on myös #3 Lena Gillberg joka on Norjan maajoukkue pelaaja. Sitten meidän kovin maalitekijä #5 Janika Pietilä.

Kiitos!

***

Kotijoukkue Loisto lähtee peliin sijalta 5., sekä ylös- että alaspäin on matkaa parisen pistettä. Blue Fox pyrkii pelaamaan suoraviivaisesti kohti maalia ja harjoiteltujen erikoistilanteiden kautta luomaan painetta vastustajan päätyyn ja maalille. Näihin pitäisi pyrkiä vastaamaan sekä myös pitämään oman pallollisen pelin taso korkealla, ylittämään keskialue laadukkaasti ja kääntää paine vastustajan alueelle.

BF_ennakko2.jpg

Viime sarjakierroksella päästiin vetämään lähes täydellä rosterilla, tällä kertaa hieman vajaammalla. Blue Foxinkin tiedossa on, että sekä #13 Nea ja #10 Ulla ovat maajoukkuetapahtumissa ja mahdollisesti mihin kohtiin Loiston joukkuetta iskeä . Jos sairastupa tyhjenee hieman niin peliin saadaan kuitenkin vajaat kolme kentällistä pelureita, joten kentällä jaksetaan kyllä painaa täydet minuutit ja kamppailla marginaalien voittamisista. Tervetuloa seuraamaan peliä!

Lauantai 3.2 klo 18.30, FBC Loisto – Blue Fox (Sport Garden)

19.01.201902:n Seppo Pulkkinen: Loisto vaarallinen vastustaja
18.01.2019Naisille vieraita Jyväskylästä: Tuplasti O2
07.01.2019Ennakko - Loisto vs Pirkat 9.1 klo 19!
01.01.2019Vuosi vaihtui, missä naiset ja tytöt menevät?
18.12.2018Naisilla voittoisa joulukuu
14.12.2018N1: Perjantai-ilta ja Steelers!
30.11.2018N1: Hatsina lauantaina Gardenille
25.11.2018Naisille 6 pistettä ja Cupin välieräpaikka!
15.11.2018Naisten sarjan kotiavaus viikonloppuna
12.11.2018Ulla, Minnie ja Iida voittamassa EFT-turnausta Sveitsissä!

Siirry arkistoon »