Naisille jatkoaikatappio Salossa

Share |
19.02.2018

Arki-illan vierailusta Salosta ei ollut odotettavissa helppoa ja sitä se ei myöskään ollut. Varsinaisen peliajan jälkeen HuKu vei kahden pisteen potin jatkoajalla Loiston joutuessa tyytymään yhteen.

Avauserän tarkka pelaaminen piti temmon melko matalalla ja pelin hermostuneena, parhaat paikat tulivatkin salolaisten vastureista. Nea vei ensin Loiston johtoon, mutta 1-1 tasalukemat erän jälkeen mairittelivat vierasjoukkuetta. Toiseen erään ei suurta muutosta tullut, koneet aukesivat hieman paremmin molemmilla, mutta maalit merkittiin vain HuKulle kahteen otteeseen.

Kolmanteen erään kentät laitettiin uusiksi ja pyrittiin viemään peliä suoraviivaisempaan suuntaan. Erän alku olikin täysin Loiston Maijan ja Claran tuodessa pelin tasoihin. Harmillisesti seuraavassa vaihdossa HuKu laittoi pallon pussiin, mutta tasoitus tuli Karon lavasta viitisen minuuttia edellisestä. Loppuerä mentiin maaleitta, joten edessä oli jatkoaika, jossa HuKu hyödynsi aloituksen jälkeisen menetyksen tehokkaasti ja peli sitä myötä pakettiin.

Pelin alku ja sitä edeltävät tapahtumat eivät välttämättä varsinaisesti tukeneet valmistautumista, kun bussia ei ikinä ilmestynyt Gardenin pihalle, mutta toki pikajärjestelyillä päästiin ajoissa perille. Suurempi vaikutus lieneekin arki-illalla ja edeltävien viikkojen ottelukuormalla sekä varsin epäsäännöllisellä treenillä, joiden myötä hyvin pelannutta salolaisryhmää vastaan ei vaan saatu parasta irti. Kolmannen erän tasoitusten jälkeen kaasupedaali olisi pitänyt olla vielä hivenen aikaa pohjassa johtomaalia varten, mutta tällä kertaa tuota vaihetta ei löytynyt.

Loistolla on jäljellä vielä kolme peliä ja joukkue roikkuu edelleen kärjen tuntumassa. Sarjapeleihin palataan maaliskuun alussa, kun nokka suunnataan jälleen kohti Uusikaupunkia KaPa:n vieraaksi. Palataan tuolloin asiaan!

17.10.2018A-tytöillä kuuden pisteen avausviikonloppu!
14.09.2018Naiset aloittavat kauden Suomen Cupin peleillä
14.09.2018A-tytöt SM-sarjaan!
12.09.2018Eeva, Henrika ja Tuulia maajoukkeleirille!
23.08.2018Kauden kynnyksellä!
21.08.2018Loiston tyttöjä U-19 maajoukkueleirille+peleihin!
14.08.2018Loisto Cup pelattu mukavissa merkeissä!
04.08.2018Loisto Cupin ennakot!
07.06.2018N1/A- joukkue alkaa hahmottumaan!
29.04.2018Hieno kausi takana, uusi jo ovella!

Siirry arkistoon »