Runkosarjat lähenevät loppuaan kaikissa sarjoissa ja hiukan jo tulevaa!

Share |
26.02.2018

Aika taas vierähtänyt vauhdilla ja runkosarjatkin jo loppumetreillä.

Naisten edari on vielä kyttäysasemissa liigakarsintoja ajatellen. Omissa käsissä homma ei enää ole, mutta ei tilanne aivan mahdoton kuitenkaan ole. Pienenä bonuksena joukkue voitti cupin pikkufinaalin. Reissun pelottavin hetki koettiin ottelun jälkeen kun yksi "joukkueen" autoista joutui hirvikolariin. Autosta ja hirvestä ei jäänyt mitään jäljelle, mutta ONNEKSI henkilövahingoilta säästyttiin. Late istui autossa vänkärin paikalla ja sai pienen vekin otsaan, mutta seuraavana päivänä tyttö kirmaili jo kentällä.. Kova likka!

A-tytöt varmistivat eilen runkosarjan voiton jo ennen viimeistä peliään. Hieno runkosarja tytöiltä, mutta runkosarjan voitosta ei saa yhtään pistettä/maalia pudotuspeleihin. Joten sen voi unohtaa heti. No kotietu tulee puolivälieriin, joten kotona aloitetaan. Voitosta ei hyödy oikeastaan yhtään edes vastustajaa valitessa, koska runkosarjan voittajalle tulee todennäköisesti kovempi vastus mitä sarjan kakkoselle tai kolmoselle. No vastustaja puolivälieriin on joku seuraavasta viisikosta: PSS, SB Pro, EräViikingit, LaPa, Steelers tai Koovee. Runkosarjan seiska pelaa SB Proota vastaan ja kasi pelaa Porvoota vastaan ja näiden otteluparien voittajasta me valitaan oma vastustajamme.

B-tytöt ovat SM-sarjan nelosia kolme kierrosta ennen loppua. Pleijaripaikka on jo varma ja runkosarjan lopullinen sijoitus on kahden ja kuuden väliltä, joten tavoitteessa ollaan sielläkin saralla.

Näissä kolmessa sarjassa pelataan yksittäisiä pelejä ja jo viimeksi pistin että tiukkaa on ollut ja kirjoitetaan hieman numerollisesti tätä.

Näillä kolmella joukkueella on ollut yhteensä 49 ottelua ja niistä peräti 23 on päättynyt yhden maalin eroon.. Tämä ei ole jalkapalloa ja pelit ovat pitkiä, niin luku on kyllä iso. No tasaiset pelit ovat parhaimpia, joten hyvä juttu. Näistä peleistä 14 on päättynyt Loiston voittoon ja yhdeksän kertaa ollaan saatu opetella myös häviämistä. Mielenkiintoista olisi myös tietää mitkä olisi sarjataulukot vanhalla pistelaskusysteemillä. En jaksanut alkaa niitä nyt tähän laskemaan.. Jokatapauksessa uusi pistelaskusysteemi on täysi vitsi, ollaan siitä sitten hyödytty tai kärsitty.. No elokuussa jo siitä kirjoittelinkin, joten ei siitä sen enempää..


Naisten kakkosjoukkueella on pari peliä kakkosessa jäljellä ja sarjataulukko sielläkin on todella kutkuttava. Mahdollisuudet on nousukarsintoihin ja uhkana on myös joutua putoamiskarsintoihin Joten jännitettävää riittää koko kaudeksi.

D-tytöt ovat sarjan puolivälissä nuorella joukkueellaan ja omaavat vielä saumat alueloppuhuipentumaankin. Osa tytöistä kävi B-tyttöjenkin treeneissä ja olivat sielläkin heti kuin kotonaan ja pärjäsivät mukavasti.

E-tytöt ovat aluesarjan kärjessä ja loppuhuipentumaan liput on jo hommattu. Joukkue lähtee Ruotsiin huhtikuussa turnausreissuun ja pääsevät tutustumaan hieman myös naapurimaan tasoon.

F-tytöissä valmennus vaihtui ja Joni E-tytöistä otti myös äffät vastuulleen loppukaudeksi. Treeniajat ovat onneksi suotuisat tähän, joten Joni pystyy kivasti ”yhdisteleen” menemisiään. Äffiin saatiin iloksi myös Pakarisen Ronja naisten edarista. Ronjalle tuli harmittava loukki joka pitää hänet pelikentiltä pitempään poissa. Ronja on sosiaalinen kaveri ja F-tytöt tulevat pitämään hänestä varmasti :) Pelit joukkueella menneet myös mukavasti.

Vaikka kauden maukkaimmat pelit ovat vasta edessä, niin tulevaa kauttakin täytyy jo hiukan pohtia. Alla on mainos pelaajille, mutta myös valmentajia aina tarvitaan. Olet sitten kokenut konkari  tai uusi innokas nuori haastaja (tai jotain siltä väliltä), niin otathan yhteyttä. Toivottavasti seuraavassa kirjoituksessa pystyisi jo julkaisemaan tulevan kauden "valmennuspaketit".

loisto_mainos_2018.jpg

Mutta nyt kaikki nauttimaan kauden hienoimmista peleistä katsomoon! Punaista tai keltaista päälle ja kannusta oma joukkueesi voittoon :)

Hyvää kevättä kaikille!

T: Matti

05.05.2019Loiston tyttöjä U19 kesäleirille!
30.04.2019Eeva ja Henrika Latviaan U-16 maajoukkueen mukana
19.04.2019Loiston tyttöjä Tsekkiin maajoukkueen mukana!
15.04.2019Loiston A-tytöille upeasti suomenmestaruus!!
05.04.2019Loiston naisilla hyvät näkymät tulevaan kauteen!
27.03.2019A-tyttöjen välierävastustajaksi Pirkat, sarja käyntiin lauantaina!
25.03.2019A-tytöt upeasti välieriin!!
18.03.2019A-tyttöjen puolivärivastustajaksi rakas Wirmo naapurista!
05.03.2019Ennakko - Loisto vs LosB klo 19!
26.02.2019Suomen Cupin päätös: Loisto vs. Kapa-65

Siirry arkistoon »