N1/A- joukkue alkaa hahmottumaan!

Share |
07.06.2018

FBC Loiston N1/A joukkue alkaa rakentua kauteen 2018-2019. Edelleenkään joukkue ei ole "täynnä", joten esim. mahdollisten opiskelupaikkojen myötä joukkueeseen kannattaa tiedustella.

Joukkue on nuori ja mielenkiintoinen. Tosin jos kaikki pelaajat olisivat yli kaksikymppisiä, niin joukkueen nimessäkin olisi pelkkä N1. Edellisen kauden runko jatkaa Loistossa ja lisäksi ollaan saatu hyviä vahvistuksia muualta. Tai yksi iso menetyskin koettiin siirtomarkkinoilla, kun Mila Mannisen uusi koulu löytyy Tampereelta. Mila siirtyy pelaamaan Pirkkoihin, joka on hänelle tuttu paikka. Hyvien pelitaitojen lisäksi Mila sopeutui hyvänä tyyppinä hyvin joukkueeseemme. Mut isot tsempit Milalle jatkoon elämässä ja salibandyssa :)

Menneen kauden naisikäisistä seuraa ei ole vaihtamassa ketään, mutta osa pelaa tulevalla kaudella Loiston naisten kakkosjoukkueessa. Joukkueiden välillä tullaan tulevalla kaudella tekemään yhteistyötä enemmän kuin aiemmin. Lisäksi omista hyvistä junioreista on luonnollisesti nostettu pelaajia tähän N1/A-joukkueeseen. Kesän aikana tuumaillaan näiden nais- ja juniori-ikäisten kanssa sopivin joukkue seurassa.

Nea Keihäs loukkasi harmittavasti polvensa tyttöjen MM-kisoissa ja Nealla alkukausi menee polvea kuntouttaen. Mutta Nea tulee kauden aikana takaisin ja kovempana kuin koskaan.

Seuraavaksi esitellään Loiston uudet pelurit aakkosjärjestyksessä:

Ekholm Michelle

Tepsin A-tytöistä tuleva Michelle otti yhteyttä ja vakuutti valmentajat heti ensimmäisissä treeneissä. Nopeajalkainen tyttö ja katsotaan mihin taidot kaudella kehittyy.

Maikola Henrika

Kapan naisissakin menneellä kaudella hienosti pelannut pelaaja. On treeneissä esitellyt jo hurjaa laukaustaan. Aikaisemmilla kaudella loukkaantumiset ovat häirinneet, mutta toivotaan että nyt saa ehjän kauden.

Vastamäki Vilma

Vilmalle Sport Garden on tuttu paikka huhtikuulta. Hän oli meidän A-tyttöjen finaalivastuksen Pelicansin kapteeni ja piiskasi joukkueensa hurjaan finaalisarjaan omalla esimerkillään. Vilma harjoittelee vielä kesän Pelicansin kanssa ja muuttaa Turkuun kesän jälkeen.

Rinnakkaisedustuksella saadaan myös kaksi mielenkiintoista nimeä:

Pietilä Emilia

SBS Wirmossa loistavia otteita esittänyt Emilia pelaa Wirmossa junnujen pelit ja meillä naisten pelit. Hyviä peliä edistäviä ratkaisuja puolustajan tontilta tekevä peluri.

Pietilä Olivia

Siskonsa tavoin tulee Wirmosta ja pelaa meillä vain naisten pelit. Mut Olivia on hyökkääjä ja tulee aiheuttamaan vastustajille harmaita hiuksia liukkailla liikkeillään ja maalivainullaan.

Pelaajatilanne näyttää siis mukavalta ja infotaan lopullinen joukkue, sitten kun se on sataprosenttisen selvä.

19.01.201902:n Seppo Pulkkinen: Loisto vaarallinen vastustaja
18.01.2019Naisille vieraita Jyväskylästä: Tuplasti O2
07.01.2019Ennakko - Loisto vs Pirkat 9.1 klo 19!
01.01.2019Vuosi vaihtui, missä naiset ja tytöt menevät?
18.12.2018Naisilla voittoisa joulukuu
14.12.2018N1: Perjantai-ilta ja Steelers!
30.11.2018N1: Hatsina lauantaina Gardenille
25.11.2018Naisille 6 pistettä ja Cupin välieräpaikka!
15.11.2018Naisten sarjan kotiavaus viikonloppuna
12.11.2018Ulla, Minnie ja Iida voittamassa EFT-turnausta Sveitsissä!

Siirry arkistoon »