Kauden kynnyksellä!

Share |
23.08.2018

SM-karsinnat jo häämöttävät ja kolmen seuraavan viikonlopun aikana on aina joku seuramme tyttöjoukkueista tulessa. Huomenna aloittaa B Seinäjoella, viikon päästä C Hämeenlinnassa ja kahden viikon päästä karsinnat päättää A Jyväskylässä.

Kauden 18/19 ensimmäisessä valmennuspäällikön kirjoituksessa paneudutaan enemmän vanhempien ikäluokkien kuulumisiin ja varsinkin karsintaan osallistuviin joukkueisiin. E- ja F-tytöt viettivät pidemmän kesätauon, mutta ovat lähiaikoina kuitenkin myös kautensa startanneet. Intoa puhkuen ovat tytöt kesälaitumilta treeneihin palanneet. Käydään seuraavassa kirjoituksessa tarkemmin läpi nuorempien kuulumisia.

N1/A

Harjoitukset ovat pyörineet läpi kesän kolmen viikon omatoimijaksoa lukuunottamatta. Sen aikana osa joukkueesta kävi jo tutuksi tulleessa Prahan turnauksessa. Joukkue alkaa muotoutua lopulliseksi ja nyt näyttää siltä että lopulliseen tiimiin tulee kaksi pelaajaa, jotka ovat A-junnuihin yli-ikäisiä. Kaisa ja Petra ovat  kotiutuneet porukkaan hyvin ja on muutenkin kätevää kun joukkueen kaikki treenit on nyt yhteisiä. Joukkueen kapteenit on myös valittu ja naisten kapteeniksi äänestettiin Petra ja A-tyttöjen kapteeniksi Clara. He muodostavat kapteeniston yhdessä Lauran kanssa.

Loisto Cup+harjoituspelit ovat menneet tuloksellisesti hyvin. Nämä ovat vain kuitenkin harjoituspelejä, joten takin napit tiukasti kiinni. Karsinnoissa on kuitenkin aivan uudet pelit, joten nöyränä niitä kohti vaan. Mutta kautta on hyvä lähteä starttaamaan kuitenkin nykyisistä asetelmista.

Samassa karsintalohkossa pelaavat  Jokerit, FB Factor ja Steelers

N2/B

Jos välillä on joukkueissa pelaajapulaa, niin Loiston naisten kakkosjoukkueessa sitä ei ole. Hyvä buumi ollut siellä päällä ja pelaajia on tullut monesta suunnasta. Harkkapelitkin joukkue pääsi aloittamaan viime lauantaina kun joukkue pelasi Northern Starsin A-tyttöjä vastaan.

Kaikkein eniten innoissani olen B-tyttöjen tilanteesta. Siis mukava tilanne kaikilla muillakin joukkueilla on, mutta B-tytöillä on ollut hieno "tarina". Keväällä kun 2001 syntyneet vanhenivat B-junnuista, niin pelaajia ei ollut todellakaan liikaa ja jotkut saattoivat jo epäillä että mitenkähän B-junnuille käy.. Pelaajia ilmaantui kuitenkin omista+uusista sen verran että treenit saatiin käyntiin ja tunnollisesti tytöt ovat niissä käyneetkin. Jumppasen Anne tuli uutena vielä valmennustiimiin, joten hyvä kolmikko muodostui valmennustiimiin. Kauden alla on vielä löytynyt hyvät ja motivoituneet taustat (joukkueenjohto+huolto) joten hyvin on pullat uunissa. Kaiken kruunuksi maanantaina saatiin joukkueelle hyvä B-ikäinen maalivahti Somerolta koko kaudeksi rinnakkaisedustuksella! Isot kiitokset Heikuran Lasselle Someron suuntaan hyvästä yhteistyöstä! Loisto Cup ja harkkapelit eivät ole vielä paljon voittoja tuoneet, mutta pelissä on ollut paljon hyviä vivahteita. Kehitystä varmasti tulee kauden aikana ja keväällä joukkue on viimeistään hankala pala purtavaksi kenelle tahansa. Karsinnatkin ovat mielenkiintoiset..

Samassa karsintalohkossa pelaavat Jokerit, Pelicans ja SSRA Oulusta.

C/D

Nämä nuorimmaiset SM-sarjaan pyrkivät tytöt lähtevät haastamaan/kiusaamaan vanhempia vastustajiaan. Joukkueessa on paljon pelaajia, jotka saavat vielä näitä C-tyttöjen karsintoja pelailla vielä tulevaisuudessakin.. Vaikka Loisto Cupissa joukkue ei vielä kärkisijoituksista pelannutkaan, niin mukaan tarttui mm. mukava tasapeli Josbaa vastaan ja roppakaupalla kokemusta kovista peleistä. Joukkue osallistuu kaudella kahdella joukkueella C-tyttöjen sarjaan ja yhdellä D-tyttöjen sarjaan. Uusia tyttöjä on myös tullut paljon ja alkuun isona teemana joukkueella on varmasti myös tutustuminen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Joukkue on kuitenkin niin päättäväinen, joten uskoisin että karsinnoissakin tullaan yllätyksiä joukkeelta näkemään ;)

Samassa karsintalohkossa C-tyttöjen kanssa pelaavat Salpa, Karhut, PSS ja NST

Tsemppiä kaikille joukkueille karsintaan!

Matti

18.03.2019A-tyttöjen puolivärivastustajaksi rakas Wirmo naapurista!
05.03.2019Ennakko - Loisto vs LosB klo 19!
26.02.2019Suomen Cupin päätös: Loisto vs. Kapa-65
26.02.2019Naisten alkuvuosi 2019 - kurssi ylöspäin
19.01.201902:n Seppo Pulkkinen: Loisto vaarallinen vastustaja
18.01.2019Naisille vieraita Jyväskylästä: Tuplasti O2
07.01.2019Ennakko - Loisto vs Pirkat 9.1 klo 19!
01.01.2019Vuosi vaihtui, missä naiset ja tytöt menevät?
18.12.2018Naisilla voittoisa joulukuu
14.12.2018N1: Perjantai-ilta ja Steelers!

Siirry arkistoon »