Naisille 6 pistettä ja Cupin välieräpaikka!

25.11.2018

Naisten edustusjoukkueella oli pelitäyteinen viiden päivän jakso. Alta lukuun otteet lokikirjasta tapahtumista. Kehoitetaan taas lukemaan pilkkeen kautta..

Lauantai 17.11

Vulpes lagopukset eli siniketut kuvataan eräässä netin artikkelissa olevan arvaamattomia ja taipuvaisia aggressiivisuuteen, riippuen paljon sekä yksilöstä että sen iästä. Myös oikeanlaisella koulutuksella voidaan artikkelin mukaan ennaltaehkäistä monia ongelmia. Blue Foxin valmennuksen tiedettiin kouluttaneen omat kettunsa tiiviiseen puolustuspeliin ja iskemään vastaan aina paikan tullen.

BlueFox1.jpg

Avauserässä pallo lähtee vihellyksen jälkeen liikkeelle ja sitä ei enää kovin helposti pysäytetäkään. Palloitellaan puolin toisin ja poukkoilusta päätelleen olisi syytä tarkistaa onko 26-reikäinen valmistettu halpatuotantona. Tarina ei kerro faktana, mutta erätauon aikana joukkueemme maalivahti Elindan mahdollisesti pitämä, pikakoulutuksenakin tunnettu, palopuhe ketunmetsästykseen lienee tehonnut sillä joukkue ampuu seuraavat 20min koko arsenaalillaan.

BlueFox22.jpg

Loppupeli mennään enemmän vuorotahtiin Laten kuitenkin tyhjentäessä lippaansa vielä muutaman kerran vastustajan maaliin samalla sinetöiden mukavan voiton kotiavauksesta. Putoamisviiva vaanii vielä kuitenkin lähellä, joten huomenna tarvitsee taas pelata tuloksekkaasti.

Sunnuntai 18.11

SantasU2.jpg

Astetta pohjoisempaa saapuvaan vastustajaan ei metästyslupia saanut etelän seudulta. Osa katsojista miettii, mitä eroa on Santa´s Unitedissa ja Santa Haminassa, kun nykyaikana voi olla hellettä pohjoisessa ja samaan aikaan tulla lunta etelässä. Lunta tupaan ei kanneta lopulta tässäkään pelissä Loiston niskaan vaikka yritys on kova. Todennäköisesti järjestysmiehenä toimineelle Nealle lähtee pelin aikana kutsu Suomen vahvin nainen – kilpailuun.

SantasU1.jpg

Pelin viimeinen 20min on selkeästi tämän viikonlopun teema siitä kuitenkaan kenenkään etukäteen tietämättä. Vai voiko olla, että vain toisen osapuolien poteroissa sovitaan ennen peliä askelmerkit, jotka eivät sitten käykään toiselle. Tämä otetaan kuitenkin vastaan lopputuloksen puolesta ja Loisto ottaa askeleen pois putoamisviivalta kohti nousuviivaa.

Keskiviikko 21.11

Kustavintielle haettava lisärahoitus tiekunnossapitoon saattaa osittain juontaa juurensa näiden kahden joukkueen kohtaamisista, pohtii tällä kertaa Turun halliin saapuvat katsojat. Lokikirjassa havaittavan osittaisen metsästysteeman mukaisesti ei tehdä tämänkään osalta poikkeusta sillä Peura-kausi on edelleen menossa.

Lupahakemuksia on kaiketi vain lähetetty väärään toimistoon, kun Alakiventiellä sama lappu on tipahtanut jo kolmesti laatikosta. Tilipussin kasvaessa Liiton väki on kuitenkin mielissään ja palaverissa mietitään mainoskampanjaa kymppikortille.

CupKapa1.jpg

Tunnetta ei pelistä puutu, katsomossa sitä on vähintään saman verran kuin kentällä. Tästähän saadaan arvoisensa urheilutapahtuma. Kentälläkään ei saa mitään ilmaiseksi, mutta joissain ennustuksissa odotettu vääjämätön tapahtuu toisen erän loppuun.

Pelin aikana havaitaan Ullan saaneen tavalla tai toisella suututettua osan katsojista ja vastustajista, joista erästä saa metsästyksen sijaan itse juosta karkuun jo ties kuinka monennetta kertaa. Yksi näistä juoksuista päätyy pallon kanssa vastustajan maaliin ja kymppi täyteen. Joukkue pelaa pelin rauhassa loppuun, Cupissa jatketaan eteenpäin.

CupKapa2.jpg

Perjantai 23.11

Liiton tutut kavarit pamahtavat jälleen ruutuun Facebookin lähetyksessä ja pienten käynnistysvaikeuksien jälkeen hetken päästä uudelleen, välierien arvonta starttaa. Ensimmäinen pallo, ei. Toinen pallo, ei. Porvoo tulee, mutta tulisiko kotipeli? EI jälleen kerran. Eikös se Maija Vilkkumaa sanonut viimeisen kerran ei jo aikaa sitten? Painotettujen pallojen-teoria sen kuin vahvistuu Turun Yliopistolla. Cup-tie jatkuu tammikuussa Porvoossa ja reissu tulee olemaan hieno haaste kohti finaalia.

Kuvista kiitos jälleen Alf Hermansonille.

***

Loiston pelit jatkuvat jo tulevana lauantaina 1.12 klo 18.00 (Sport Garden), kun Mikkelin Hatsina saapuu kylään. Tervetuloa seuraamaan peliä!

21.09.2019Otteluliput ja kausikortti
08.10.2019"Triplaviikonlopusta" kuusi sarjapistettä ja paikka Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon!
29.09.2019Liiga-avauksesta voitto, tiistaina kotiavaus!
21.09.2019Edarin kausi käynnistyy huomenna!
03.09.2019U16- ja U17 tyttöjen maajoukkueleirillä Loiston väriä!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!
06.08.2019Loisto Cupin C-tyttöjen ennakko!
05.08.2019Loisto Cupin B-tyttöjen ennakko!

Siirry arkistoon »