N1: Hatsina lauantaina Gardenille

Share |
30.11.2018

Kaksi viikkoa sitten pelatun kotituplan ja Suomen Cupin puolivälierän jatkoksi päästään jälleen lauantaina Sport Gardenin matolle. 1. divarin kolmanteen kotiotteluun Loiston vastustajaksi saapuva Mikkelin Hatsina kuuluu sarjan vakiokasvoihin ollen viimeiset viisi kautta takuuvarmaa keskikastia.

Hatsinaennakko2.jpg

Viime kauden kohtaamiset menivät molemmat Loistolle. Kevään kotiottelu voitetiin selvästi, mutta alkaudesta pelattu vieraspeli päättyi tiukan taistelun jälkeen voittoon 5-4. Näiden kohtaamisten kokoonpanot ovat päivittyneet tähän kauteen kummankin osalta, mutta joukkueiden rungot ovat edelleen vahvasti samat. Hatsinan alkukausi ei ole ollut pisteiden valossa kaikkein onnistunein, mutta Savosta tulevat pelurit eivät takuuvarmasti tule Turkuun saakka myymään nahkaansa halvalla.

Hatsinan valmentaja Jouni Huotari:

Terve Jouni, Etelä-Savossa kaikki kohdillaan?

- Tervehdys Mikkelistä ! Täällä odotellaan jo joulua ainakin mitä kauppojen ilmoittelusta voi päätellä. Sabää pelataan aktiivisesti edelleen ja Mikkelissä nähtiin laadukas Suomen Cupin peli, jossa Hatsinan miesten vieraana Saimaan Stadiumilla oli Tampereen Classic. Hieno tapahtuma ja yleisöä paikalla ennätysmäärä, 930 katsojaa.

Käsittääkseni Mikkelissä korkattiin uusi Saimaa Stadiumin-areena tovi sitten. Oletteko jo päässeet testaamaan Stadiumin hulppeita puitteita?

-Saimaan Stadiumi on valmistunut viime keväänä, mutta Hatsina jäi edelleen treenaamaan ja pelaamaan tuttuun kotiluolaan, Sport Forumille.

Sarjapelien osalta kausi lähenee puoliväliä, miten näkisit joukkueenne kauden kesän laitumilta tähän joulukuun vaihteeseen?

- Hatsinan naisten kausi alkoi mukavasti, nyt on muutamissa viime peleissä ollut vaikeuksia saada ehjä 60 minuuttia täyteen, pelin taso ottelun sisällä ailahtelee, mutta siihen olemme nyt panostaneet viime viikkoina.

Päivän kotijoukkue Loisto on teille tuttu viime kaudelta, mihin uskot pelin ratkeavan lauantaina?

- Lauantaina uskon meidän olevan valmiina taistelemaan pisteistä jälleen ja mikäpä olisikaan mukavampaa kuin lähteä kotimatkalle kolme pistettä mukanaan. Luulen, että ottelun voittaa se joukkue, joka pystyy pelaamaan paremmin omaa peliään täydet 60 minuuttia.

Pikkujoulukausi on meneillään, mutta katsomoon löytää varmasti jonkin verran ihmisiä. Kenen uskot tekevän joukkueestasi vaikutuksen turkulaisyleisöön?

- Turkulaisyleisöllä riittää toivonmukaan ihmettelemistä Hatsinan koko joukkueen nöyrästä tekemisestä joukkueen eteen, erityisesti kannattaa seurata #14 Elisa Vilhusen kaksinkamppailutahtoa, #3 Silva Jääskeläisen fyysisyyttä sekä Veerojen ( #11 Pulkkinen ja #28 Lokka ) maukkaita syöttöjä. Toivottavasti paikalle saapuu runsaasti yleisöä ja he näkevät viihdyttävää salibandyä!

Kiitos Jouni!

***

Loisto sai sarjan kunnolla käyntiin viime kotipeleistä ja joulukuussa onkin vielä reiluun pariin viikkoon ohjelmassa neljä peliä. Näillä saadaan sitten kurottua ottelut kiinni sarjan muihin joukkueisiin nähden. Hatsina pelistä alkava ”minisarja” olisi erinomaisen tärkeää saada aloitettua muutaman piirun tasaisemmalle esityksellä viime peleihin nähden, jotta pelaaminen kantaa tasaisesti eteenpäin ja tätä kautta kohti sarjapisteitä.

Maalipuiden väliin ollaan osuttu mukavasti viime aikoina ja Hatsinan sarjan parhaisiin maalivahteihin kuuluva Miia Maaranen halutaankin pistää ahtaalle. Siinä onnistuakseen joukkueen tarvitsee astella kentälle viemään kärsivällisesti vaihdot lävitse. Loiston kokoonpano näyttää asettuvan lähelle optimia, joten ratkaisijoita ja halukkuutta ratkaisuihin voi odottaa laajalta rintamalta.

Tervetuloa seuraamaan peliä! Erätauoilla kahviossa voi tsekata Suomen miesten pelin loppuun ja valmistautua samalla vaikka Pikkujouluihin 😊

Lauantai 1.12 klo 18.00, FBC Loisto - Hatsina (Sport Garden)

Hatsinaennakko22.jpg

24.06.2019Loiston naisten kesäkuulumisia/farmiyhteistyö Wirmon kanssa!
05.05.2019Loiston tyttöjä U19 kesäleirille!
30.04.2019Eeva ja Henrika Latviaan U-16 maajoukkueen mukana
19.04.2019Loiston tyttöjä Tsekkiin maajoukkueen mukana!
15.04.2019Loiston A-tytöille upeasti suomenmestaruus!!
05.04.2019Loiston naisilla hyvät näkymät tulevaan kauteen!
27.03.2019A-tyttöjen välierävastustajaksi Pirkat, sarja käyntiin lauantaina!
25.03.2019A-tytöt upeasti välieriin!!
18.03.2019A-tyttöjen puolivärivastustajaksi rakas Wirmo naapurista!
05.03.2019Ennakko - Loisto vs LosB klo 19!

Siirry arkistoon »