Loisto ja FBC Turku yhdistyvät saman katon alle

30.05.2014

fbcturkuloisto.pngOli helmikuu 2010 ja Turun iltapäiväkerhojen väliset salibandymittelöt. Siellä poikien seassa kirmasivat muuan Annu ja Iida.. Olin tuomarina peleissä, ja pelin jälkeen menin kyselemään tyttöjen kuulumisia. Iida sanoi, että haluaisi alkaa pelaamaan säbää joukkueessa. Valmensin silloin vielä poikia tepsissä, mutta jotenkin Iidan sanat saivat minut toimimaan, ja nyt toukokuussa 2014 meillä on Loistossa jo noin 100 tyttö-/naispelaajaa. Ja onneksi Iida ja Annu jatkavat vieläkin :)

Päämääränä oli löytää yhteistyötaho, joka edustaa seuramme kanssa samoja arvoja ja tärkeimpänä asiana huomioi myös meidän pelaajien edut ja tuntee meidän historiamme, mutta joka täydentäisi myös meidän omia puutteita. FBC Turku tarjosi meille hyvän vaihtoehdon Ville Lintusen ja Peter Hoffströmin johdolla. Seura on kasvanut vuosien kuluessa jo niin isoksi, että ilman palkallisia työntekijöitä hommia alkaa kasaantua jo varsin paljon 8h päivässä "oikeitakin" töitä + valmennushommat tähän päälle päivässä tekeville ihmisille. Aloimme jo keväällä kartoittaa Risto Särkelän kanssa vaihtoehtoja seuratoimintamme jatkamiselle. Molemmissa seuroissa on paljon samoja arvoja, joten lopulta päästiin aika nopeasti yhteisymmärrykseen ja siirrymme kaikki FBC Turun jäseniksi. Alkavalla kaudella seuraan saadaan junioripolku kaikkiin ikäluokkiin ja pelaajat pääsevät omantasoisiin joukkueisiin, jolloin kaikki hyötyvät. Lisäksi isossa seurassa tulee tietty jatkuvuus ja ison seuran palvelut päälle. Meillä on Loistossa kuitenkin koossa niin hyvä juttu, joten haluttiin pitää myös tietyistä asioista kiinni. Meiltä siirtyvät pelaajat pelaavat edelleen Loiston väreissä ja Loiston nimellä. Nämä nettisivutkin jäivät vielä käyttöön. Eli hommat jatkuu aika tutusti..

fbc_turku_loisto_fuusiosopimus_netti.jpg

Ville Lintunen, Peter Hoffström, Matti Pienihäkkinen ja Risto Särkelä

Loisto ry. ja FBC Turku ry. yhdistävät toimintansa 1.6.2014 alkaen.

Allekirjoittaneen puheenjohtaja-aika kuitenkin päättyy, joten haluan kiittää kaikkia menossa mukana olleita! Risto Särkelä on ollut ISONA apuna vuodesta 2011 lähtien, ja moni asia olisi varmasti paljon huonommin ilman Ristoa. Kiitokset myös kaikille seuran tilien hoitajille vuosien varrelta, joista viimeisimpänä Sari Hämäläinen on ollut isona apuna seuran hallituksessa myös mukana. Kiitokset kaikille joukkueiden valmentajille ja toimihenkilöille hienosti hoidetuista tehtävistä + vanhemmille monista avuista myös. Pitää antaa vielä erikseen iso KIITOS C/D-tyttöjen joukkueenjohtajana toimineelle Annele Valtolalle, joka  on jaksanut olla avuksi aina kun apua on tarvittu, olipa kyseessä sitten Loisto Cupin ruokailut tai seuran tuulipuvut. Tässä ollaan puhuttu nyt Loiston ja  FBC:n yhdistymisestä, mutta kiitokset kuuluvat myös Maskun suuntaan. Sieltä siirtyi Rantasen Hannun ja kumppaneiden hyvistä hoivista 12 pelaajaa kuukausi sitten Loistoon ja pahoittelut että olette joutuneet juuri tähän liittymispyöritykseen.

Suurimmat kiitokset tietysti kaikille hienoille pelaajille, jotka pelaavat tai ovat pelanneet seurassamme!

Ei aleta nyt surkuttelemaan eikä jäähyväisiä tekemään, vaan hommat jatkuvat edelleen niin kuin ennenkin, ja kentällä ja kentän laidoilla nähdään edelleen!

Kiittäen,

Matti Pienihäkkinen

Loiston puheenjohtaja (vielä vähän aikaa).

Lue myös: FBC Turun uutinen yhdistymisestä

18.02.2020Pelicans-sarjan aikataulu ja liput
06.01.2020Joukkueiden kuulumisia!
08.10.2019"Triplaviikonlopusta" kuusi sarjapistettä ja paikka Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon!
29.09.2019Liiga-avauksesta voitto, tiistaina kotiavaus!
21.09.2019Edarin kausi käynnistyy huomenna!
21.09.2019Otteluliput ja kausikortti
03.09.2019U16- ja U17 tyttöjen maajoukkueleirillä Loiston väriä!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!

Siirry arkistoon »