N1: Perjantai-ilta ja Steelers!

14.12.2018

Naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu perjantaina Sport Gardenilla joukkuetta vastaan, joka on ollut hankala vastustaja vuosien varrella niin aikuisten kuin junioreidenkin puolella. Hämeenlinnan Steelers tavoittelee Loiston tavoin liigapaikkaa tulevaksi kaudeksi, joten perjantaina nähtäneen kunnon väännöt sarjapisteistä.

Steelers_ennakko.jpg

Steelersin kausi on ollut nousujohteinen. Seuran junioriososto saatiin joukkueen mukaan kunnolla vasta ensimmäisten pelien jälkeen ja se on näkynyt suoraan tuloksissa. Sarjataulukossa joukkue on tällä hetkellä kolme pistettä Loiston takana, joten tiedossa on ns. 6 pisteen ottelu nousuviivan tuntumassa.

Steelersin valmentaja Jari Salo:

Terve Jari! Joukkeenne koki viime keväästä jonkin verran muutoksia niin pelaajien kuin taustahenkilöiden puolesta. Kun katsot mennyttä puolivuotista, mitkä näkisit suurimpina positiivisina puolina ja mahdollisesti haasteina tuona ajanjaksona?

- Haasteina on tottakai ollut pelaajiston suuri vaihtuvuus  ja kun pelaajistossa ja valmennuksessa tapahtui isoja muutoksia niin työhän on tavallaan aloitettu ihan alusta. Positiivisena puolena on samanlailla tuo uusi startti. Olemme joukkueena lähteneet rakentamaan meidän tarinaa tavallaan puhtaalta pöydältä ja se on näkynyt hyvänä yhteishenkenä ja motivoituneen tekemisenä.

Tilastojen perusteella I-divarin ensimmäiset pelit olivat teille haasteellisia, mutta viimeisten pelien tulokset vastaavasti viittaavat pelin olevan löytymässä?

- Kuten edellä totesinkin, niin joukkue ei ollut aivan valmis vielä kauden avauksen aikoihin, ei pelillisesti eikä kokoonpanoltaan. Ensimmäiset neljä peliä jouduttiin pelaamaan todella kapealla materiaalilla, mutta sen jälkeen olemme saaneet harjoiteltua ja  pelata isommalla rosterilla, ja se on auttanut tietenkin pelin kehitykseen.

Loiston kanssa viime kauden kohtaamiset olivat erittäin tasaisia, minkälaista kamppailua ennakoit tästä kauden ensimmäisestä?

-  Loisto oli viime vuonna ja on varmasti tänäkin vuonna yksi sarjan vauhdikkaimmista joukkueista. Vauhti tuo aina vaikeuksia vastustajalle ja varsinkin näin arkipeliin vieraissa. Loisto lähtee mielestäni peliin hienoisena ennakkosuosikkini mutta koitetaan pistää kampoihin niin pysyy sarja tasaisena.

Perinteisesti pyydämme valmennusta nostamaan muutamia seurattavia yksilöitä vieraiden osalta esiin, ketkä laitetaan seurantaan turkulaisyleisölle?

- Kannattaa seurata viime pelien onnistujia #17 Salla Julkusta ja #8 Ruut Haapamäkeä.

***

Loiston peli on myöskin parantunut viime viikkojen aikana ja sarjataulukossa on kivuttu pikkuhiljaa ylöspäin. Illan kamppailuun ei päästä koko rosterilla, mutta iskukykyiselle ryhmällä kuitenkin. Kovin suuri ennustaja ei tarvitse olla, että odotettavissa on täysi 60min työntäyteinen iltapuhde. Pelit ovat joka tapauksessa parhaita, joten illalla taas mennään! Tervetuloa!

Perjantai 14.12 klo 18.30, FBC Loisto - Steelers (Sport Garden)

03.09.2019U16- ja U17 tyttöjen maajoukkueleirillä Loiston väriä!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!
06.08.2019Loisto Cupin C-tyttöjen ennakko!
05.08.2019Loisto Cupin B-tyttöjen ennakko!
24.06.2019Loiston naisten kesäkuulumisia/farmiyhteistyö Wirmon kanssa!
05.05.2019Loiston tyttöjä U19 kesäleirille!
30.04.2019Eeva ja Henrika Latviaan U-16 maajoukkueen mukana
19.04.2019Loiston tyttöjä Tsekkiin maajoukkueen mukana!

Siirry arkistoon »