Ennakko - Loisto vs Pirkat 9.1 klo 19!

07.01.2019

Keskiviikkona tulee tasan kolme kuukautta kuluneeksi sarjan avauksesta ja edellisestä kohtaamisesta joukkueiden kesken naisten divarissa. Tuolloin voittajasta ei ollut epäselvyyttä Pirkkojen latoessa tylyt 13-5 lukemat taululle. Paljon on vettä virrannut Aurajoessa tuon jälkeen ja kummankin joukkueen kausi on ollut periaatteessa tähän hetkeen samankaltaiset; seitsemän voittoa ja kummallekin tappiot O2-Jyväskylää vastaan.

Pirkat_ennakko_1.jpg

Tämä tarkoittaa sitä, että Pirkat on sarjassa toisena ja Loisto kolmen pisteen päässä kolmantena. Sarjatilanteen voi tarkistaa TÄSTÄ.

Joukkueiden runkopelaajat ovat viime vuosina kohdanneet useasti vuosien varrella niin aikuisten kuin junioreidenkin sarjassa, joten tälläkin kertaa näkyy kentällä tuttuja kasvoja puolin toisin. Se ei välttämättä tarkoita, että peli on etukäteen selvä ennakoitavaksi.

Pirkkojen valmentaja Jukka Myllymäki:

Moi Jukka, uusi vuosi - uudet kujeet. Mites vuosi vaihtui Pirkkalassa?

- Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Pikku hiljaa ollaan aloiteltu pallon kesyttäminen lajitreeneissä.

Teidän osalta kauden ensimmäinen puolisko tuotti tulosten puolesta muutamaa minuuttia vaille täydellisen rekordin, oliko myös valmennus tyytyväineen syksyn antiin?

- Tuloksellisesti pelit menivät kohtuullisen hyvin, mutta melkein jokaiseen peliin mahtui myös heikompia jaksoja. Parannettavaa on vielä aika paljon ja tavoitteena onkin pelata keväällä useampi peli, jossa onnistutaan hyvin kaikissa erissä.

Kauden avauspelissä Loisto vieraili teillä Pirkkalassa ja käytännössä pyyhitte vierasjoukkueella lattiaa. Minkälaista ottelua ennakoit olevan odotettavissa tällä kertaa? 

- Pirkkalan kotipelissä loppulukemat mairittelivat meitä, sillä onnistumisprosenttimme maalinteossa oli kova. Toivotaan, että keskiviikkona pysytään edes muutama erä Loiston pallorallin kyydissä. :)

Monelle katsojista useampi Pirkka-pelaaja on tuttu vuosien varrelta, mutta ketkä pelaajat nostaisit esiin seurattavien listalle koko joukkueen osalta? 

- #15 Pinja Juvonen on pelannut todella loistavasti kahteen suuntaan centterin-tontilla viimeiset pelit ja myös #13 Tiia Leppänen on ollut kovassa iskussa puolustuksessa.

***

Loiston tammikuu on tiivis, A-tytöt starttasivat vuoden jo tuplaviikonlopulla. Pirkat-pelin jälkeen ehtii hetken harjoittelemaan ja siitä kohti kahta seuraavaa tuplaviikonloppua. Peli kerrallaan eteenpäin ja nyt on vuorossa lähtökohtaisesti herkullinen ottelu. Kumpikin joukkue tavoittelee liigapaikkaa tulevaksi kaudeksi ja molemmilla sinne on myös realistinen mahdollisuus mennä.

Pirkat_ennakko_2.jpg

Nähdäänkö Sport Gardenilla jo esimakua ensi kauden liigakohtaamisesta? Paljon on pelattavaa vielä tällä kaudelle, joten turha mennä asioiden edelle. Tätä peliä silti varmastikin odotetaan molemmissa leireissä, tervetuloa seuraaman myös paikan päälle!

Keskiviikko 9.1 klo 19.00, FBC Loisto - Pirkat (Sport Garden)

21.09.2019Otteluliput ja kausikortti
06.01.2020Joukkueiden kuulumisia!
08.10.2019"Triplaviikonlopusta" kuusi sarjapistettä ja paikka Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon!
29.09.2019Liiga-avauksesta voitto, tiistaina kotiavaus!
21.09.2019Edarin kausi käynnistyy huomenna!
03.09.2019U16- ja U17 tyttöjen maajoukkueleirillä Loiston väriä!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!
06.08.2019Loisto Cupin C-tyttöjen ennakko!

Siirry arkistoon »