Naisille vieraita Jyväskylästä: Tuplasti O2

18.01.2019

Naisten edustusjoukkueen pelit jatkuvat kotituplan merkeissä ja happilaitteet kaivetaan kahteen kertaan esiin. Lauantaina vastassa jyväskyläläisen O2:n Akatemia ja sunnuntaina vastaavasti edustusjoukkue.

Ensimmäistä kertaa vastustajien valmentajien kommentteja ei saatu ennakoihin, kummaltakaan seuran joukkueelta. Lienekö sitten yhdessä sovittu juttu tai vasta keskiviikkona lähteneet haastattelupyynnöt, mutta mennään tällä kertaa ilman.

Lauantain iltapeliin Gardenin valoihin saapuva O2 Akatemia on käynyt läpi tulosten valossa varsin hankalan kauden ja 12 pelin jälkeen voittosarake on edelleen avaamatta. Tuskin joukkue aivan kärkisijoituksia on lähtenytkään tavoittelemaan, mutta haluaa varmasti pyrkiä kääntämään suuntaa vielä tämän kauden aikana. Siinä piileekin joukkueen vaarallisin elementti vaikka ensimmäinen kohtaaminen menikin selkeästi Loistolle.

Nähtäväksi jää saapuko harvakseltaan tällä kaudella pelannut liigatason kassari #38 Alina Laitinen joukkueen mukana Turkuun. Jos näin, niin hän sekä joukkueen tehokkain maalintekijä #51 Jessica Lustig voivat tehdä pelistä ajoittain hankalan.

Sunnuntaina taas Sport Gardenilla nähdään ylivoimaisessa sarjajohdossa porskuttava O2 ”edustus”. Liigapaikan ensi kaudeksi jo lähestulkoon varmistanut joukkue on kokemuksellaan ja laadukkailla junioripelaajilla kääntänyt tiukatkin pelit itselleen. Tiltastotappio tuli Blue Foxin vieraana, muutoin jälki on ollut vakuuttavaa. Jyväskylän avauskohtaamisessa Loisto kärsi 3-4 tappion ja jo tuolloin kävi selväksi suurennuslasille olevan käyttöä haettaessa heikkoja osa-alueita Jyväskylän ”amppareilta”,

#29 Veera-Maria Jalkanen tulee varmasti erottumaan kentällä, kuten myös maajoukkueetakin muistettava kokenut #88 Jenni Timonen, jos vain joukkueen mukana ovat. Rosteri on joka tapauksessa laaja ja kolmanteen kenttään asti riittää ratkaisijoita.

Loiston osalta lauantaina pyritään varmasti saamaan joukkue leveällä rintamalla peliin ja sitä kautta sunnuntaille hyvän tuntuman myötä kohti kärkikamppailua. Pikkuhiljaa treenikentille palaavan Nean lisäksi Ulla parantelee nilkkavammaa, mutta muutoin rosteri on hyvin kasassa.

Pisteitä on viikonloppuna jaossa kuusi kappaletta ja näihin halutaan päästä tottakai kiinni matkalla kohti tavoitetta liigapaikkaa. Kummastakaan pelistä ei niitä kuitenkaan kannata odottaa tulevan neppailemalla. Ensi viikolla on sitten ohjelmassa kutkuttava Suomen Cupin välierä Porvoossa, mutta ensin sarjapeleihin. Tervetuloa paikan päälle!

Lauantai 19.1 klo 18.00, FBC Loisto – O2 JKL Akatemia (Sport Garden)

Sunnuntai 20.1 klo 16.00, FBC Loisto – O2 Jyväskylä (Sport Garden)

16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!
06.08.2019Loisto Cupin C-tyttöjen ennakko!
05.08.2019Loisto Cupin B-tyttöjen ennakko!
24.06.2019Loiston naisten kesäkuulumisia/farmiyhteistyö Wirmon kanssa!
05.05.2019Loiston tyttöjä U19 kesäleirille!
30.04.2019Eeva ja Henrika Latviaan U-16 maajoukkueen mukana
19.04.2019Loiston tyttöjä Tsekkiin maajoukkueen mukana!
15.04.2019Loiston A-tytöille upeasti suomenmestaruus!!
05.04.2019Loiston naisilla hyvät näkymät tulevaan kauteen!

Siirry arkistoon »