A-tytöt upeasti välieriin!!

25.03.2019

A-tytöt pelasivat viikonloppuna välieräsarjan Wirmoa vastaan. Runkosarjan voittajana saimme valita vastustajan SBS Wirmosta tai Oulun rankoista ankoista. Ensimmäinen tulee Mynämäeltä ja jälkimmäinen Oulusta. Ensimmäinen tuli aluesarjan kautta (voitti karsinnoissa SM-sarjan kasin eli Ervin) ja jälkimmäinen SM-sarjasta. Eli jos nopeasti lukija ajattelisi, niin valinnan olisi pitänyt olla helposti Wirmo. Valinta oli kuitenkin yllättävän vaikea ja ei pelaajatkaan osanneet oikein sanoa juuta eikä jaata kysyttäessä heidänkin mielipidettään.. Tiedettiin Wirmon potentiaali, lisäksi paikallispeleissä voi tapahtua mitä tahansa, vastusta pääsisi "aluesarjan käyneenä" isoon haastajan asemaan ja kaikki tiesivät myös Pietilän sisarusten taidot, koska pelaavat myös samassa naisten joukkueessa. Myös Wirmo tietäisi meidän pelin hyvin. No valinta osui kuitenkin lopulta Oulun reissun sijasta Mynämäen reissuun :)

Lauantaina aloitettiin Gardenilla ja se oli selvää ettei kukaan lähtisi takki auki tähän sarjaan. Meidän joukkueessa on paljon "pudotuspeliveteraaneja" mutta koskaan ennen ei pallo ole pomppinut niin paljoa tyttöjen lavoissa kuin ensimmäisessä erässä. Varmasti vastustajan hyvyyskin vaikutti asiaan, mutta jännitystä oli myös paljon ilmassa. Sini napautti ylivoimamaalin kuitenkin tärkeään paikkaan ja erätauolle 1-0 meidän johtoasemassa.

Toisessa erässä peli hieman vapautui. Kolme maalia ja Minnie piti maalinsa puhtaana, joten kolmanteen erään hyvissä asemissa. Kolmas erä näytti hieman siltä, että molempien joukkueiden ajatus oli jo hieman seuraavan päivän pelissä. Punainen iski vielä kolme maalia ja loppulukemat 7-0 ja Minnielle hieno nollapeli. Numerot olivat isot, mutta ei oltu todellakaan noin paljon parempia.

Sunnuntaina sitten homma olikin meille katkolla Mynämäellä. Eilinen nollattiin ja lähdettiin uuteen taistoon Hanille. Pelin alussa näyttävä koko kentän maali joka päättyi Tuulian viimeistelyyn Lauran hienosta syötöstä. Ensimmäisessä erässä tuli harmillinen Vilman loukkaantuminen, mutta toivotaan että saadaan Vilma nopeasti pelikuntoon. Kiitokset Ramille Vilman kuljetusavusta Turkuun lääkäriin.Loppuerä oli aika tasaista ja vastustaja tekee erän lopussa hieman onnekkaan osuman. Toisaalta kyllä Wirmo ansaitsikin maalinsa, sillä kyllä heillä paikkoja oli ollut siihen. Erätauolla tuli tiukasta ja hieman nihkeästä pelistä huolimatta positiivista palautetta, sillä erä oli varmaankin paras ensimmäinen erä meiltä koskaan mitä on Hani-hallissa pelattu. Ennen ollaan oltu aina pahasti alakynnessä ja nyt oltiin sentään tasaväkisiä :)

Toinen erä oli meiltä huikea erä! Voitettiin 3-0, mutta paikkoja olisi ollut paljon useampaankin. Ylivoimaisesti viikonlopun paras erä meiltä.

Kolmannessa ei päästy enää samalle tasolle ja pelin lopussa vastustaja sai vielä hyvää kiriä päälle ja tuli todenteolla taistelemaan pelin voitosta. Late kuitenkin sinetöi pelin vajaa pari minuuttia ennen loppua ja loppu menikin sitten hieman rennommissa merkeissä.

Loisto upeasti välieriin ja välierien vastus selviää viimeistään keskiviikkona. Vastusta on joku nelikosta PSS, Pirkat, Pelicans tai SSRA. Sarja alkaa jo tulevana viikonloppuna ja tästä tiedotetaan heti kun vastustaja selviää.

Kiitokset Wirmolle hienosta sarjasta! Vastus oli niin kova mitä tiedettiinkin ja viisi tiukkaa erää vedettiin. Ainoastaan Mynämäen pelin toinen erä oli meidän selvää hallintaa. Tsemppiä Wirmolle B- ja C-tyttöjen pudotuspeleihin!

Matti

21.09.2019Otteluliput ja kausikortti
06.01.2020Joukkueiden kuulumisia!
08.10.2019"Triplaviikonlopusta" kuusi sarjapistettä ja paikka Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon!
29.09.2019Liiga-avauksesta voitto, tiistaina kotiavaus!
21.09.2019Edarin kausi käynnistyy huomenna!
03.09.2019U16- ja U17 tyttöjen maajoukkueleirillä Loiston väriä!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!
06.08.2019Loisto Cupin C-tyttöjen ennakko!

Siirry arkistoon »