Loiston naisten kesäkuulumisia/farmiyhteistyö Wirmon kanssa!

24.06.2019

FBC Loisto ja SBS Wirmo ovat tehneet tulevalle kaudelle farmisopimuksen. Molemmissa seuroissa tehdään hyvää työtä tyttö-/naissalibandyn rintamalla ja tällä saadaan naisjoukkueisiinkin vielä yksi lisävaihde silmään. Eli Wirmossa pelaavien on mahdollista päästä pelaamaan meille ja meiltä on mahdollisuus päästä pelaamaan Wirmon naisten pelejä. Katsotaan kaudella mitä bonusjuttuja vielä yhdessä keksitään, mutta hyvin samansuuntaisilla ajatuksilla molemmissa seuroissa mennään tyttöjen/naisten kehittymisen suhteen.

 

Naisten edustusjoukkueella on nyt 19(17+2) sopimuspelaajaa, jonka lisäksi joukkueen harjoitusringissä on viisi tyttöä. Farmin myötä harjoituksiin/peleihin on mahdollisuus tulla myös muita Wirmon tai Loiston tyttöjä sääntöjen puitteissa.

 

Uusissa pelaajissa on vanhoja tuttuja, jotka on kiva saada taas “punanuttuihin” Niin Essi,Mila kuin Pinjakin ovat kaikki pelanneet Loistossa ennenkin. Mila liittyy joukkueen vahvuuteen syyskuussa, kun kesätyöt pitävät hänet Tampereella.  Farmin kautta naisten sopparin ovat allekirjoittaneet oikea käsi alhaalla pelaava, nopea Saana Lenkkeri ja joukkueen uudeksi kuopukseksi tuleva Eerika Koski. Eerikan pelityyli muistuttaa paljon Loiston pelityyliä, joten nuoruudesta ei tule olemaan ongelmaa.

IMG-20190620-WA0078.jpg

Mahtava treenimaisema

Harmillisia uutisia saatiin juhannuksena, kun jo meille siirron tepsistä tehnyt Jannike Grönroos joutuukin jättämään koko kauden väliin. Jannike ei ehtinyt aloittamaan meillä vielä harjoittelua viime kauden jäljiltä, mutta toiveissa  oli että Jannike olisi kuntoutunut mahdollisesti jopa kauden alkuun. Mut isot tsempit Jannikelle kuntoutukseen.

 

”Nuori ja nälkäinen joukkue meillä on koossa. Nuoruudesta huolimatta joukkue on monenlaisissa liemissä kerennyt jo ”uimaan” vuosien varrella. Kesätreeneissä on ollut hyvä meininki päällä ja odottavin mielin kohti kauden alkua. Nyt ollaan valmistauduttu kauteen hieman erilailla kuin aikaisemmin. Nimittäin pallon kanssa ollaan oltu huomattavasti vähemmän kuin ennen. Tällä porukalla melkeinpä jokaisella edellinen kausi jatkui päätyyn asti. Lisäksi pelaajia on ollut iso määrä eri liiton tapahtumissa kauden jälkeen, joten näen että tekee hyvää tehdä välillä muutakin kuin olla pallon kanssa. Hannu Fälden on vetänyt hyvät fysiikat joukkeelle, joten luottavaisin mielin sen suhteen saa olla”, päävalmentaja Matti Pienihäkkinen kertoo.

 IMG-20190620-WA00512.jpg

Valmentajakin pysyi helpolla osuudella perässä, mutta kohta muut karkasivat..

"Heinäkuun lyhyehkön omatoimijakson jälkeen lisätään hieman lajia ja elokuussa aloitetaan pelaamaan harjoituspelejä. Loiston ja tepsin edustusjoukkueet naisissa eivät ole vielä koskaan historiassa kohdanneet ja elokuun 14.päivä tällainen tapahtuu. Ehkäpä vieläkin mielenkiintoisempi kohtaaminen tapahtuu syyskuun ensimmäinen päivä, jolloin haastetaan Ruotsin mestari Täbyn naiset Tukholmassa. Samalla reissulla päivää aiemmin pelataan Ruotsin pääsarjaan noussutta Nackaa vastaan. Nacka on meille tuttu jo junioripeleistä, koska kovia otteluita ollaan pelattu useampi heitä vastaan. Joukkueella on ollut aika samanlainen tarina kuin meillä, sillä molemmat ovat nuorilla joukkueilla nousseet aladivareista kohti kirkkaampia valoja", Matti jatkaa mietteitään.

 IMG-20190620-WA0039.jpg

kaveria ei jätetä

Sopimuspelaajat:

Heininen Minnie mv

Hermanson Elinda mv

 

Grönberg Clara

Heininen Eeva

Keihäs Nea

Koski Eerika (Wirmo, B- ja C-tytöt)

Lahti Tuulia

Lenkkeri Saana (Wirmo, A-tytöt)

Manninen Mila (Pirkat, N1 divisioona)

Maikola Henrika

Mettälä Iida

Niinikoski Sini

Pakarinen Laura

Pietilä Emilia

Pietilä Olivia

Raiski Essi (Nousiaisten ryhti, 4.divisioona)

Valtola Ulla

Vesanen Pinja (Salamanders, 4.divisioona)

Väätäjä Maija

 

Harjoitusringissä:

 

Kankaanpää Katariina

Oksanen Siiri

Pir Yelda

Saarinen Henna

Wilenius Weera

03.04.2020Loiston/FBC Turun tyttöpuolen valmennus kaudelle 20/21!
18.02.2020Pelicans-sarjan aikataulu ja liput
06.01.2020Joukkueiden kuulumisia!
08.10.2019"Triplaviikonlopusta" kuusi sarjapistettä ja paikka Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon!
29.09.2019Liiga-avauksesta voitto, tiistaina kotiavaus!
21.09.2019Edarin kausi käynnistyy huomenna!
21.09.2019Otteluliput ja kausikortti
03.09.2019U16- ja U17 tyttöjen maajoukkueleirillä Loiston väriä!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!

Siirry arkistoon »