C-tyttöjen Loisto Cupin ennakko!

02.08.2017

Kesä alkaa olla loppusuoralla ja sehän tarkoittaa sitä että on Loisto Cupin aika. Joukkueet ovat treenanneet kesälläkin varmasti hyvin SM-karsintoja ajatellen ja Loisto Cupissa hieman nähdään missä nyt mennään. Valitettavasti Loistolla ei ole nyt omaa C-tyttöjen joukkuetta joka osallistuisi SM-karsintoihin, mutta ehdottomasti halusimme järjestää silti turnauksen myös kyseisen ikäluokan huippujoukkueille. Mielenkiintoisen kattauksen turnaus tarjoaakin ja ikäluokan terävin kärkikin on mukavasti edustettuna turnauksessa. C-tytöt pääsevät myös avaamaan turnauksessa uudistetun SB Areenan (Raunistulan hallin) joten saapa nähdä miten pallo pyörii mm. uudella kakkoskentän matolla. Pelejä pelataan siis kahdella vierekkäisellä kentällä ja A-tyttöjen turnaus pyörii myös hallissa, joten kunnon säbäjuhlat ovat tulossa. Lyhyt ennakko/veikkaus että miten turnauksessa tulee käymään tekstin lopussa. Ensin kuitenkin annetaan tulevien joukkueiden esitellä itse itsensä:

OLS

Tyttöjen joukkueeseen kuuluu 32 pelaajaa ja pelaajat edustavavat 2003-2005 ikäluokkia. Joukkueen ryhmäkoko on vuosittain kasvanut ja muuttanut muotoon, kun uusia pelaajia on liittynyt mukaan alueen muista seuroista. Joukkueen rungon muodostaa kuitenkin jo pitkään yhdessä pelannut 2004 syntyneiden tyttöjen ikäluokka, joka vuosien saatossa on menestynyt hyvin eri ikäluokissa ja tapahtumissa esim. HJC 2017 kilpasarjan hopea ja aluesarjanmestaruus edellisinä kahtena kautena. Tällä kaudella joukkue tavoittelee C tyttöjen SM sarjapaikkaa syksyn karsinnoissa. SM karsintoihin joukkue osallistuu yhdellä 20 pelaajan joukkueella, joka muodostetaan LoistoCupin jälkeen. Joukkueesta löytyy useita tulevaisuuden huippupelaajia ja yksittäisiä pelaajia valmennus ei haluaisi nostaa esille sen enempää. Jos joku pitää nimetä, niin vuoden 2017 talenttileirin MVP pelaaja Veera Moilanen tulee varmasti aiheuttamaan harmia osalle vastustajista tässäkin turnauksessa.

 

Northern Stars

Northern Starsin C-tyttöjen joukkue on lähes kokonaan uusiutunut kauden 2016-2017 jälkeen, kun joukkueen 2002-syntyneet pelaajat siirtyivät B-tyttöihin ja Northern Starsin 2004-syntyneiden tyttöjen joukkue nousi uudeksi C-tyttöjen joukkueeksi. Edellisenä kautena 2004-ikäluokka pelasi Etelä-Suomen haastajasarjaa selviytyen lopulta haastajasarjan finaaliin, jossa kuitenkin vastustaja osoittautui hivenen vahvemmaksi. Näin ollen Northern Starsin C-tytöt ovat uusi ja innokas ryhmä ja usea tyttö osallistuu ensimmäisiä kertoja niin Loisto Cuppiin kuin vähän myöhemmin elokuussa pelattaviin SM-karsinoihin. Täysin ilman kokemusta ei kuitenkaan joukkueen tarvitse lähteä kohden syksyn turnauksia, sillä 2003-syntyneitä pelaajia edustaa jo kokemusta omaavia pelaajia, kuten Sandra Fredman, Jasmine Hammarberg, Venla Airaksinen sekä Oona Salo. Myös joukkueen kuopuksella, Pinja Suhosella, on jo kokemusta C-tyttöjen sarjoista. Keväällä joukkuetta rakennettaessa joukkuetta vaivasi pienimuotoinen maalivahtipula, mutta tällä hetkellä joukkueessa on maalivahteina oman seuran kasvatti Lotta Temonen sekä SB Vantaasta siirtynyt Edit Rautakoski. SB Vantaasta joukkue sai myös toisen vahvistuksen kun joukkueen vahvuuteen siirtyi Eeva Héllen. LoSBista vahvistuksena tuli Julia Nummelin.

Northern Starsin joukkue on nuori ja vielä suhteellisen kokematon joukkue, mutta kovalla innolla ja tarmolla on käydä kauden 2017-2018 kimppuun. Joukkue osallistuu SM-karsintoihin, mutta hyvinkin realistisin toivein. Samassa lohkossa kun on todella laadukkaita kestomenestyjiä.

Loisto Cuppiin joukkue lähtee tutustumaan muihin ikäluokan joukkueisiin. Jo vuosia Loisto Cup on ollut yksi tyttösalibandyn kärkitapahtuma ja syksyn kohokohta. Pienestä turnauksesta on kasvanut merkittävä syksyn mittari ja niinpä myös Northern Stars lähtee mittaamaan omaa syyskuntoaan. Elokuussa on vielä vuorossa SM-karsinnat Elenia Areenalla sekä syyskuussa FBA Maajoukkuetietapahtuma. Sangen salibandyvoittoinen syksy siis kaikinpuolin tulossa.

Classic


Tampereelta turnaukseen on tulossa 19 tytön joukkue. Viime kaudesta muutosta on tullut neljännes eli joukkue muodostuu pääosin viime vuoden D-tyttöjen ryhmästä. Viime kauden pelit alkoivat hyvin,
joukkueen pelatessa kahta eri sarjaa. Tiukan pelirytmin seurauksena  saattoi loppukauden peleissä näkyä pientä väsymistä. Tähän kauteen valmistautuminen aloitettiin kumminkin heti keväällä ja noin kuukauden omatoimi jakson jälkeen on palattu lajiharjoittelun pariin.

Loisto CUP:iin on tulossa hyvin kesäharjoitteensa suorittanut  joukkue, joka on nuorempaa ikäluokkaa, mutta valmis jo koviin haasteisiin. Joukkueessa on useita lahjakkuuksia mutta Joukkueen vahvuutena voitaisiin mainita sen tasaisuus. Turnauksesta tullaan hakemaan pelituntumaa ja kokemusta kovista  peleistä ennen SM-karsintaa. Iloisella peli-ilmeellä Turkua kohden,  jossa uusi kausi tuo uudet kujeet

 

SB-Pro

C-tyttöjen joukkueen valmistautuminen kauteen 2017-18 alkoi jo huhtikuun alussa. Edellinen kausi päättyi SM-sarjassa sijalle 9 ja siitä ryhmästä peräti 11 jatkaa myös tämän kauden joukkueessa. Heistä lähes kaikki pelasivat päättyneellä kaudella myös seuran B-tyttöjen SM-pelejä, joten koossa on varsin kovissa keitoksissa karaistunut nippu. Kun mukaan on saatu lisäksi muutama uusi vahvistus, lähdetään uuteen kauteen innokkaan odottavaisina ja nälkäisinä. 

Toukokuisessa HJC-turnauksessa pronssityttöjen edelle kampesivat vain pääosin 2002-pelaajilla mukana olleet Loisto ja Tiikerit. Kevään harjoitusjaksot ja -pelit sujuivat hyvin ja arvokkaita kokemuksia saatiin myös liiton uudesta Maajoukkuetie-tapahtumasta. Kesäkauden omatoimijakson jälkeen kokoonnuttiin yhteiselle leirille ja valmistautuminen syyskauteen alkaa todenteolla Loisto Cupissa, jossa päästään viime syksyn tapaan mittaamaan kovien ryhmien alkusyksyn kunto. 

 Joukkueen ehdoton vahvuus on tasaisuus - yhden tai kahden supertähden sijaan joukkueesta löytyy taitoa, osaamista ja kokemusta erittäin laajasti ja monipuolisesti, joten kenttäpelaajista emme tällä kertaa nosta esiin yksittäisiä nimiä. Maalinsuulta löytyy kuitenkin pelaaja, jota kannattaa erikseen seurata - Maria Viitalalle on helppo veikata alkavasta kaudesta todellista läpimurtoa lajin parissa, jos vain jalkapallo ja pesäpallo antavat sille sopivasti tilaa.

SBS Wirmo

Kauden 2017/2018 SBS Wirmon C-tytöt koostuvat 2003-2005 syntyneistä tytöistä, joilla tavoite kuluvalla kaudella on pelata C-tyttöjen SM-sarjaa ja yhdistelmäjoukkueella Loiston kanssa Länsirannikon aluesarjaa. Loistocup toimii hyvänä harjoitusturnauksena kokoonpanojen testaukseen tulevia karsintoja varten.

Joukkue valmennuksineen on pysynyt pääosin samana jo muutaman vuoden ja Wirmon tytöt ovat voittaneet kahtena vuotena peräkkäin D-ikäisten ylialueellisen mestaruuden. Joukkueessa on myös useita viime kevään C-tyttöjen SM-pronssimitalisteja, sekä muutama uusi pelaaja naapuriseuroista, joten lähtökohdat menestykselle molemmissa sarjoissa myös tänä vuonna pitäisi olla erinomaiset.

Joukkueessa on paljon nopeita tyttöjä ja Wirmo pyrkiikin pelaamaan luovaa ja vauhdikasta salibandya, jossa tilanteet pelataan aina loppuun asti. Kesäharjoittelussa on keskitytty nopeuden ja ketteryyden lisäämiseen ja lajiharjoittelu aloitettiin pari viikkoa sitten.

Loistocupiin yritetään saada mahdollisimman laaja kokoonpano pelaajia mukaan. Tavoitteena on pelata mahdollisimman hyviä ehjiä pelejä, vaikkakin kauden tässä vaiheessa ketjujen rakentaminen ja pelitavan sisään ajaminen tulevia SM-karsintoja varten on ykkösasiana.

Tässä tasaisessa joukkueessa on niin monia pelaajia joita seurata, joten on turhaa kauden alussa alkaa erikseen nimiä luetella.

 

Steelers

C-tyttöjen joukkue koostuu pääosin 2003 syntyneistä pelaajista joista suurin osa pelasi jo viime kaudella C-tyttöjen SM sarjaa ja B-tyttöjen Etelä-Suomen kilpasarjaa. Joukkueessa on ollut pientä vaihtuvuutta 2002 syntyneitä vanheni kuusi pelaajaa ja viisi pelaajaa on tullut uusia lähikunnista Lammilta, Forssasta ja Hyvinkäältä. Kauden ensimmäinen tavoite on saavuttaa paikka C-tyttöjen SM-sarjaan. 

Keväällä oltiin Tallink Floorball Cupissa ja edettiin 2004 syntyneiden poikien haastajasarjassa 16 joukkueen joukossa aina pronssipeliin asti, tästä innostuneena kesä harjoiteltiin taas hyvin neljä kertaa viikossa ja fyysisyyttä on joukkueelle tullut selvästi lisää. Tavoitteena on pelata nopeaa, fyysistä ja rohkeaa salibandya.

LoistoCupiin lähdetään hitsautumaan joukkueena ennen tulevia SM-karsintoja ja harjoittelemaan erilaisia pelitapoja ja nämä tytöt lähtevät jokaiseen turnaukseen mitalit mielessä. Tulemme turnaukseen laajalla joukkueella ja kaikille haetaan peliaikaa. Steelers pelaajista kannattaa seurata mm. Lotta Purhosta, Riikka Kaarelaa ja Jasmin Rautasta, joka debytoi Steelers paidassa tässä turnauksessa.

EräViikingit

Kaudella 2016-17 Ervin C-tytöt (02/03) saivat kauden päätteeksi kaulaansa SM-hopeamitalit. 

Kaudelle 2017-2018 tavoittelemme C-tyttöjen SM-sarjapaikkaa. 

Kauden alkua odotellessa kävimme hakemassa kansainvälistä pelikokemusta Prahasta, jossa voitimme G14-sarjan Prague Games -turnauksessa. Omien pelaajien esteellisyyksien takia joukkueessa oli mukana mukavat vahvistukset Rankoista Ankoista (2 kpl) ja yksi Kooveesta. 

ErVin Loisto Cup kokoonpanossa pelaa lahjakkaita ja motivoituneita pelaajia. Tässä muutama tärppi, joita turnauksen aikana kannattaa seurata: 

Maalivahti Pihla Iso-oja (-03) on rauhallinen ja itsevarma torjuja. Pelinumero on 1. 

Puolustaja Tove Tantere (-03) on ikäluokkansa rohkeimpia pallollisia puolustajia. Toven parhaita puolia ovat iso pelirohkeus, avaaminen ja kaksinkamppailu. Toven pelinumero on 3. 

Hyökkääjä Sanni Sauso (-03) on joukkueen maalitykki. Omaa ikäluokkansa parhaita laukauksia ja on vahva kaksinkamppailussa. Myös tunnetta riittää pelissä. Sannin pelinumero on 97.

SB Heinola

SB Heinolan joukkueeseen kuuluu 27 tyttöä ja turnaukseen tullaan vajaan 20 pelaajan voimin. Joukkueen rungon muodostavat viime kauden D-tytöt, jotka pelasivat Etelä-Suomen välisarjassa sijoittuen kolmanneksi kauden päätteeksi. Osa D-tytöistä pelasi myös kauden aikana C-tytöissä, ja lähes kaikki viime kauden C-tytöt olivat myös B-tyttöjen mukana.

Joukkue lähtee SM-karsintoihin hakemaan kokemusta kovista peleistä, ja tavoitteena on olla lohkon kolmen parhaan joukossa. Loisto Cup toimii hyvänä valmistautumisena tulevaan kauteen tarjoamalla kovia pelejä, ja se mahdollistaa vielä viimeisten pelaajakokeilujen tekemisen ennen SM-karsintoja.

Seurattavia pelaajia ei haluta nimetä erikseen, koska joukkueena voitetaan tai hävitään.

PSS

Porvoon Salibandyseuran C-tytöissä harrastaa salibandyä 56 kpl 2003 - 2005 tyttöä. Tytöt harjoittelevat kahdessa ja pelaavat kolmessa tasoryhmässä (edustus, kilpa ja akatemia). Loisto Cupiin osallistuva joukkue koostuu edustus ja kilparyhmän tytöistä. Loiston järjestämä kovatasoinen kutsuturnaus on tytöille mainio paikka antaa näyttöjä Kontiolahdella järjestettävään SM-karsintaturnaukseen, josta selviytyminen SM-sarjaan on joukkueen ehdoton ykköstavoite alkukauteen. Edelliskaudella keltamustat voittivat eteläsuomen aluemestaruuden D-tytöissä ja sijoittuivat viidenneksi C-tyttöjen valtakunnallisessa SM-sarjassa.

LC2016-C-tytot-1-sija-2.jpg

Pirkat oli vuosi sitten C-tyttöjen voittaja Loisto Cupissa.

Veikkaukset miten turnauksessa tulee käymään:

1. Turnauksen voittajasuosikiksi nostetaan SBS Wirmo tuosta aivan naapurista. Ykkössuosikin viitta ei tule pelkästään naapurirakkaudesta vaan tähän on myös monenlaisia muitakin syitä :) Joukkue oli jo vuosi sitten Loisto Cupin finaalissa ja SM-sarjassa joukkue tuli lopulta hienosti pronssille. Joukkueessa ei juurikaan ollut 2002 syntyneitä, joten miltei samalla joukkueella joukkue pääseee iskemään turnaukseen. Joukkueessa on tähtipelaajia iso liuta Pietilän siskosten vanavedessä, joten vastustajat saavat olla todella tarkkana. Pietilän Mika ja Niemen Hannu on tehneet hyvää työtä Mynämäellä ja nyt on aika poimia Loisto Cupista voittopokaali kotiin?

2. Kakkoseksi veikataan EräViikinkejä. Ervissä on buumi päällä ja myös jokaisessa tyttöikäluokassa on nostetta. C-tytöt kuuluu varmasti myös tähän nosteeseen ja joukkue varmasti lähtee sarjaan kirkastamaan kevään SM-hopeaa. Saapa nähdä ovatko askelmerkit jo kohdillaan Loisto Cupissa.

3, Kolmoseksi veikataan Porvoota. Porvoon tyttösäbän tehtaasta on tähänkin ikäluokkaan jalostunut iso määrä pelaajia. Mukaan mahtuu teräviä yksilöitä, jotka pystyvät ratkomaan tiukkoja pelejä joukkueen eduksi. Todennäköisesti joukkue pyörittää isoa rosteria ja tekee paljon kokeiluja peleissä, joten välieräpaikkakaan ei ole kirkossa kuulutettu.

4. Neljänneksi välieräjoukkueeksi raati veikkaa  SB Proota. Hommia on ilmeisesti Nurmijärellä tehty kovaa ja varmasti tarkoitus parantaa menneen kauden C-tyttöjen sijoitusta. Menneellä kaudella Proon B-tyttöjen joukkue ei ollut kovin vahva ja näistä C-ikäisistä moni pääsi pelaamaan jo silloin been pelejä. Pelaajat eivät olleet siellä vain selviytymässä vaan ottivat hyvin vastuun vastaan ja näyttivät että pärjäsivät sarjassa hyvin.

5. Steelers rankataan vitoseksi. Vähän teki mieli heittää joukkuee välieriin, mutta joukkue tekee turnauksessa vielä paljon kokeiluja ennen karsintoja joten mennään maltillisemmalla veikkauksella. Hyvin harjoitteleva ryhmä on varmasti vireessää viimeistään keväällä kun mitaleja aletaan jakamaan SM-sarjassa.

 6. Kuudenneksi veikataan Classicin joukkuetta. Classicin tyttöjuniorit ovat olleet mediassa hieman naisten varjossa, mutta siihen on todennäköisesti tulossa kohta muutosta. Classic ei ollut menneenä vuonna C-tyttöjen SM-sarjassa, mutta siellä on piilossa medialta tehty kovasti hommia ja Loisto Cupissa joukkue taistelee kovasti paikasta välieriin..

7-10 (aakkosjärjestyksessä)

Northern Stars: Maailmankuulu säbämies Tapio Hämeen-Anttila tuo mielenkiintoisen Espoon porukan Raunistulaan. Tapsa puhuu aina vaatimattomasti mahdollisuuksista, mutta uskon että tässä on sellainen ryhmä joka hyvässä harjoittelussa tulee vielä yllättämään monet. Joukkue on vasta rakennusvaiheessa ja vielä ei taida olla aika välieriin, mutta annetaan joukkueen näyttää että veikkaajat ovat väärässä.

OLS: Joukkue tulee turnaukseen ilmeisesti kahdella tasavahvalla joukkueella, joten arvioidaan nämä tiimit yhdessä. Olssin C-tyttöjen joukkueessa on yli 30 pelaajaa yhteensä, joten rakennusmateriaalia on hieno määrä. Rehellisesti täytyy todeta että en ole nähnyt koskaan joukkueen pelaavan, joten arvioiminen on todella hankalaa. All-Stars turnauksessa oli kuitenkin joukkueen pelaajia ja nohevia tyttöjä siellä olikin.

SB Heinola: Ei ole montaa vuotta kun Kivisen Jounin luotsaama SB Heinola oli C-tyttöjen SM-sarjassa. Jounilla on nyt uusi ikäluokka ja huhupuheet kertoo että osaava ryhmä on jälleen kasassa ja joukkue tulee varmasti taas taistelemaan SM-sarjapaikasta. Joukkueen ykköspyssy on etelän matkalla, mutta muut pääsevät ottamaan isompaa roolia ja yllätykset eivät todellakaan ole mahdottomia.

Tsemppiä turnaukseen jokaiselle joukkueelle! Nautinnollisia hetkiä hyvien pelien merkeissä myös katsomoihin.

Matti

08.10.2019"Triplaviikonlopusta" kuusi sarjapistettä ja paikka Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon!
29.09.2019Liiga-avauksesta voitto, tiistaina kotiavaus!
21.09.2019Edarin kausi käynnistyy huomenna!
21.09.2019Otteluliput ja kausikortti
03.09.2019U16- ja U17 tyttöjen maajoukkueleirillä Loiston väriä!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!
06.08.2019Loisto Cupin C-tyttöjen ennakko!
05.08.2019Loisto Cupin B-tyttöjen ennakko!
24.06.2019Loiston naisten kesäkuulumisia/farmiyhteistyö Wirmon kanssa!
05.05.2019Loiston tyttöjä U19 kesäleirille!
30.04.2019Eeva ja Henrika Latviaan U-16 maajoukkueen mukana
19.04.2019Loiston tyttöjä Tsekkiin maajoukkueen mukana!
15.04.2019Loiston A-tytöille upeasti suomenmestaruus!!
05.04.2019Loiston naisilla hyvät näkymät tulevaan kauteen!
27.03.2019A-tyttöjen välierävastustajaksi Pirkat, sarja käyntiin lauantaina!
25.03.2019A-tytöt upeasti välieriin!!
18.03.2019A-tyttöjen puolivärivastustajaksi rakas Wirmo naapurista!
05.03.2019Ennakko - Loisto vs LosB klo 19!
26.02.2019Suomen Cupin päätös: Loisto vs. Kapa-65
26.02.2019Naisten alkuvuosi 2019 - kurssi ylöspäin
19.01.201902:n Seppo Pulkkinen: Loisto vaarallinen vastustaja
18.01.2019Naisille vieraita Jyväskylästä: Tuplasti O2
07.01.2019Ennakko - Loisto vs Pirkat 9.1 klo 19!
01.01.2019Vuosi vaihtui, missä naiset ja tytöt menevät?
18.12.2018Naisilla voittoisa joulukuu
14.12.2018N1: Perjantai-ilta ja Steelers!
30.11.2018N1: Hatsina lauantaina Gardenille
25.11.2018Naisille 6 pistettä ja Cupin välieräpaikka!
15.11.2018Naisten sarjan kotiavaus viikonloppuna
12.11.2018Ulla, Minnie ja Iida voittamassa EFT-turnausta Sveitsissä!
29.10.2018Iida, Minnie ja Ulla maajoukkueen mukana Sveitsiin!
22.10.2018N1: Kausi on startannut
17.10.2018A-tytöillä kuuden pisteen avausviikonloppu!
14.09.2018Naiset aloittavat kauden Suomen Cupin peleillä
14.09.2018A-tytöt SM-sarjaan!
12.09.2018Eeva, Henrika ja Tuulia maajoukkeleirille!
23.08.2018Kauden kynnyksellä!
21.08.2018Loiston tyttöjä U-19 maajoukkueleirille+peleihin!
14.08.2018Loisto Cup pelattu mukavissa merkeissä!
04.08.2018Loisto Cupin ennakot!
07.06.2018N1/A- joukkue alkaa hahmottumaan!
29.04.2018Hieno kausi takana, uusi jo ovella!
05.04.2018Nea tyttöjen MM-kisoihin Sveitsiin!
17.03.2018N1: Haastattelussa Mila
16.03.2018Naiset päättävät runkosarjan Pirkkoja vastaan
13.03.2018Naisten runkosarja lähenee loppuaan
26.02.2018Runkosarjat lähenevät loppuaan kaikissa sarjoissa ja hiukan jo tulevaa!
19.02.2018Naisille jatkoaikatappio Salossa
13.02.2018Naisille Suomen Cupin pysti ja kaksi sarjapistettä
10.02.2018SB Vantaa sunnuntaina Gardenilla
09.02.2018N1: Haastattelussa Lotta
06.02.2018Naisille voitto Blue Foxista ja edessä uusi peliviikko
02.02.2018N1: Haastattelussa Elinda
02.02.2018Blue Fox naisten vieraaksi lauantaina
26.01.2018Naisille kotituplasta 3 pinnaa
24.01.2018Nea, Tuulia ja Ulla Tampereelle maajoukkueen mukana!
19.01.2018Naiset tuplasti Gardenilla
16.01.2018Naisille niukka tappio Steelersin vieraana
08.01.2018Naisilla onnistunut visiitti napapiirillä
18.12.2017Naiset päättivät vuoden voittoon Pirkoista
06.12.2017Sheriffs taipui Loistolle
06.12.2017N1: Haastattelussa Clara
05.12.2017 10:30Itsenäisyyspäivänä Loisto vs. Sheriffs
03.12.2017KaPa kaatui Gardenilla
30.11.2017N1: Haastattelussa Karo
29.11.2017Naiset kohtaa torstaina Kapa-65:n
21.11.2017Naisilla tappiollinen viikonloppu
18.11.2017N1: Haastattelussa Ronja
17.11.2017Naisilla tuplaviikonloppu: HuKu ja SB Vantaa
07.11.2017Naisille voitto Blue Foxin vieraana
27.10.2017N1: Paluu viime viikonloppuun
26.10.2017Nea Malmön EFT-turnaukseen!
16.10.2017Classic jatkaa 4.kierrokselle, Loisto Pikkufinaaliin!
14.10.2017N1: Haastattelussa Iida ja Petra
13.10.2017N1: Suomen Cup 3. kierros, vastassa Classic
11.10.2017Loiston kausi startannut mukavasti laajalla rintamalla!
09.10.2017Naisilla upea avausviikonloppu!
07.10.2017 13:00N1: Kapteeniston kommentit ennen sarja-avausta
06.10.2017N1: Lauantaina Santa´s United, sunnuntaina Steelers
04.10.2017Naisten 1. divisioona käyntiin!
18.09.2017Tuulia ja Ulla historian ensimmäiselle U16- tyttöjen maajoukkueleirille!
15.09.2017Suomen Cupin 2.kierros käynnistää naisten pelit
02.09.2017Loiston tyttöjä "maailmalla"!
27.08.2017A-tytöt upeasti SM-sarjaan!!
13.08.2017Pirkat mestariksi B-tyttöjen Loisto Cupissa!
08.08.2017B-tyttöjen Loisto Cupin ennakko
07.08.2017Loisto ja Wirmo ensimmäisen viikonlopun mestareiksi!
03.08.2017A-tyttöjen Loisto Cupin ennakko!
02.08.2017C-tyttöjen Loisto Cupin ennakko!
17.07.2017Hieno Prahan reissu takana!
23.06.2017FBC Loiston kesäkuulumisia + uusi pelaajavahvistus
19.05.2017Elinda, Nea ja Ulla U-19 maajoukkueleirille!
10.05.2017FBA alkaa, Loistolta vahva edustus United-joukkueissa.
26.04.2017Pelaamaan A- ja B-tyttöihin
25.04.2017Naisten try-outit alkavat!
20.04.2017B-tyttöjen huikea kausi päättyi Suomenmestaruuteen!!
13.04.2017B-tytöt SM-finaaliin, kaikki lauantaina hallille!
11.04.2017NAISTEN JA TYTTÖJEN VALMENNUS 2017-2018 SEKÄ UUSI VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

Näytä lisää »