B-tyttöjen Loisto Cupin ennakko

08.08.2017
B-tyttöjen Loisto Cup pelataan tulevana viikonloppuna Raunistulan pelikentillä. Odotettavissa on mielenkiintoisia pelejä, kun 12 joukkuetta mittelee paremmuudesta ja Loisto Cupin kiertopalkinnosta.

Yksi joukkue joutui jättäytymään pois viime metreillä ja tilalle saatiin Naantalin 03-pojat. Kitokset Naantaliin rohkeudesta lähteä mukaan ja näin ollen turnaus pystytään pelaamaan 12 joukkueella.

Alla on joukkueiden omat esittelyt ja lopussa veikkaus finaaliparista ja parista heidän haastajasta.

EräViikingit Akatemia

Joukkue pelaa kaudella 2017-18 Etelä-Suomen aluesarjassa ja vahvat esitykset treenipeleissä B Edustusta vastaan antavat valmennukselle kovan luottamuksen tulevaan kauteen. Akatemia harjoittelee yhdessä B ja C Edustusjoukkueiden saman valmennuksen alla.

B Akatemia on uudistunut osan viime kauden pelaajista siirryttyä A-ikäisiksi, osan siirtyessä B Edustukseen sekä seuravaihdosten myötä. Uusina pelaajina B Akatemiaan ovat liittyneet M-Teamista Julia Gunyhó, Jenni Särö ja Emma Mäki sekä Northern Starsista Tea Hölimäki, jolla aikaisempaa Erä-taustaa. Pelaajarunko on selkeästi vanhempi kuin viime kaudella, jolloin B Akatemian runko koostui pitkälti CSM-pelaajista.

Joukkue lähtee innolla haastamaan Loisto Cupiin SM-karsintoihin osallistuvia joukkueita. A-alkulohkossa kohtaamme Pirkat, SBS Wirmon jaRSS Panthers/LaSB:n.  Lohko näyttää ennakolta todella kovalta, ja pistekin näiltä vastustajilta on hyvä suoritus. Tärkeintä Akatemialle turnauksessa on saada joukkue "hitsautumaan yhteen", jotta keväällä voidaan sitten tehdä ihmeitä.

Joukkueesta voisi muutaman seurattavan pelaajan nostaa esille.

•       Jenni Särö: Loistava liike ja armoton raataja kentällä - jaksaa painaa täysillä vaihdosta toiseen. Jenni nähdäänkin varmuudella kauden aikana myös B Edustuksen riveissä.

•       Sanni Sauso: Joukkueen kovin laukaus. Vahva haastaja, joka ei väistele vastustajan puolustajia

B-akatemia toivottaa kaikille hyvää turnausta ja tsemppiä karsintoihin osallistuville joukkueille!

Pirkat ja Pirkat White

Pirkkain B-ikäisten tyttöjen lukumäärä kasvoi keväällä reilusti, kun joukkueeseen liittyi 9 pelaajaa Kooveesta ja yksi Steelersistä. B-ikäisiä tyttöjä on nyt kahden joukkueellisen verran, joten B:n SM-karsintoihin ja Loisto B Cupiin osallistutaan kahden joukkueen voimin; Pirkat ja Pirkat White. AB-tyttöjen joukkueen kokonaisvahvuus on 28 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia, joista A-ikäisiä on kaksi, C-ikäisiä kolme ja D-ikäisiä yksi. Tytöt pelaavat alkavalla kaudella kuudessa eri sarjassa; N1DIV, N4DIV, A, 2xB ja D, joten pelejä tulee olemaan kauden aikana paljon. Kauden päätavoite on kehittää jokaisen tytön lajitaitoja sekä parantaa tyttöjen henkilökohtaista ja kollektiivista reagointia eri pelitilanteissa. Eri sarjojen tavoitteet kirkastuvat SM-karsintojen jälkeen ja syksyn edetessä.

SBS Wirmo

SBS Wirmon B-tyttöjen rungon muodostaa viime vuonna C-tyttöjen SM-pronssia voittanut joukkue. Mukaan joukkoa vahvistamaan on saatu pari omaa -01 syntynyttä, jotka pelasivat B:n SM-sarjaa viime kaudella ja kokonaan uutena kolmikkona mukaan vahvistuksia Uudenkaupungin Salibandyseurasta.

Joukkue jatkaa Mika Pietilän osaavassa valmennuksessa ja avuksi Pietilä on saanut viime kaudella vanhempaa B- ikäluokkaa jo valmentaneet Juha-Matti Henrikssonin ja Eemi Varjosen. Tytöt harjoittelevat yhdessä seuran A-tyttöjen kanssa ja tekevät tiivistä yhteistyötä myös C-tyttöjen kanssa, sillä kolmannes pelaajistosta on edelleen C-ikäluokkaa.

-Tässä on käynnistynyt kahden vuoden projekti, joukkueen ikäjakauma on siihen optimaalinen. Otamme tietysti jo tänä vuonna vastaan mahdollisen Sm-sarjapaikan, jos sellainen vaativasta karsintalohkosta irtoaa. Täällä Loisto-cupissa on hienoa nähdä, missä mennään ja miten kesäharjoittelu on purrut. Pallollinen peli on ilman muuta vahvuutemme ja sen kautta menemme edelleen, paaluttaa wirmottaria luotsaava Pietilä.

Joukkueen pelaajistosta löytyy runsaasti tuttuja nimiä ikäluokkatapahtumista ja sarjojen pistepörssien kärkisijoilta, mutta joukkueen valmennus kehoittaa katseita asettamaan myös uusiin tyttöihin.

-Jasmin Iltanen on treenannut todella väkevästi koko kesän ja on pakistossa varmasti hyvässä iskussa ja Ugista tullut Ellen Kuusio tulee taidoillaan yllättämään varmasti monet aluesarjoja vähemmän seuranneet, hehkuttaa Wirmon tyttöpuolen valmennuksessa pitkään vaikuttanut valmennuksen kuopus Eemi Varjonen.

RSS Panthers/LaSB

Joukkue on uudistunut viime kaudesta huomattavasti. Yli-ikäiset siirtyivät A-tyttöihin niin kuin muillakin seuroilla. Pari tyttöä lähti Steelersin riveihin. Tulopuolella on pelaaja SB Prosta  ja yhteisjoukkueen muodostamisen ansiosta useampi pelaaja Lammin suunnasta.
Harjoituksia on vedetty yhdessä A-tyttöjen kanssa. Monet B-tytöt tulevatkin esiintymään myös A-tyttöjen peleissä. Nähtäväksi jää miten ja kuinka nopeasti kahden seuran ja joukkueen kuviot hioutuvat yhteen tekemiseen. Kesätauko jäi monen innokkaan osalta lyhyeksi. Harjoituksia vedettiin lähes läpi kesän aina kuitenkin isossa ryhmässä jonkun lomaillessa.
Harjoituspelejä onnistuneen Tallinnan vierailun jälkeen on pelattu uutena B-joukkueena vasta kaksi, joista molemmista poistuttiin tappio takataskussa. Pelit eivät suinkaan olleet huonoja,  harjoituspelin omaisesti käytiin läpi hyvät ja taas kehitettävät osa-alueet. Parannettavaa on, ja eväitäkin siihen löytyy.

EräViikingit

EräViikinkien B-tyttöjen edustusjoukkue rakentuu viime vuonna BSM-sarjassa sijalle 7. sijoittuneen joukkueen ja C-tyttöjen SM-hopeaa napanneen joukkueen vuosina 2001-2002 syntyneistä pelaajista. Joukkueen runko on pelannut saman valmennuksen alla jo viitisen vuotta, joten ryhmän kanssa on päästy tekemään pitkäjänteistä työtä pääkaupunkiseudun tuulisista pelaajamarkkinoista huolimatta.

Tulevalla kaudella uusia pelaajia ovat M-Teamin A-tytöistä siirtyvä Jasmin Jatila sekä maalivahtiosastolle R-edustuksella SB Vantaasta saapuva Nora Laikka. Sääntöuudistus mahdollistaa myös B Akatemian pelaajien nostamisen tarpeen tullen tunnustelemaan edustusjoukkueen vauhtia, joten tiiviissä yhteistyössä toimivien joukkueiden välillä nähdään varmasti pelaajaliikennettä kauden aikana.

B Edustus odottaa uutta kautta jo innolla ja Loisto Cup toimii mainiona kauteen valmistautumisena sekä joukkueen yhteen hiomisena, kun luvassa on tiukkoja pelejä kovia joukkueita vastaan. EräViikinkien tavoitteena on pelata aktiivisesti ja rohkeasti niin pallollisena kuin pallottomanakin, joten yleisöä viihdyttäviä tilanteita on luvassa varmasti kumpaankin päätyyn.

Joukkueen pelaajarunko on tiivis, mutta materiaalia riittää kolmeen laadukkaaseen kentälliseen.

• Joukkueen hyökkäyspäästä yleisön kannattaa seurata nuoria tehotykkejä Amanda Nybergiä ja Anna Järvelää sekä 01-syntyneitä tutkapareja Sanni Laitinen – Elina Niemi sekä Lotta Varakas – Tuuli Autio.
• Pelin avauksesta vastaavat alakertaa dominoiva juonikas Anni Räisänen sekä oivaltavia syöttöjä jakelevat Manta Likki ja Trista Sällström.
• Viimeisimpänä lukkona toimii maalinsuuta vartioiva varmaotteinen Pihla Iso-Oja, joka jo viime kaudella antoi loistotorjunnoillaan joukkueelle mahdollisuuden voittaa pelejä.

ErVin B Edustus toivottaa kaikille joukkueille vauhdikasta kauden avausturnausta!

PSS

Loisto-Cup toimii PSS B tytöille jälleen tärkeänä etappina matkalla kohti elokuun lopun SM-karsintoja. Perinteinen turnaus on loppukesän kohokohta, jossa on hienoa nähdä salibandyväkeä, ja saada ensituntumaa muiden joukkueiden nykykuntoon.

PSS on harjoitellut tiiviisti toukokuun puolesta välistä, kesään on mahtunut kaksi lyhyttä OT-jaksoa, joista viikko meni Prague Gamesissa melko laajalla ryhmällä. Kesätreeneissä on riittänyt pelureita paikoin oikein hyvin, vaikka lomamatkat, rippikoulut ja muut menot vaikuttivat aktiivisuuteen. Tosin vaikka treenivahvuuteen kuuluu peräti 23 kenttäpelaajaa, niin yhteen harjoitusotteluun saatiin huimat 8 pelaajaa paikalle.

Treeniryhmä on siis suuri, ja Loisto-Cuppiin osallistutaan 19 kenttäpelaajan ja kolmen maalivahdin voimin. Loisto-Cupissa haetaan tietysti ketjukoostumuksia karsintoja ajatellen, ja kokeiluja tehdään vielä. Treeniryhmän ulkopuolelta karsintoihin tulee varmastikin vielä 2-3 pelaajaa A-tyttöjen ja Naisten rosterista, jotka mahtuvat ikänsä puolesta vielä B:hen. Loisto-Cup toimii pelaajillekin siis myös erinomaisena näytönpaikkana.

Viime kaudesta muutoksia loogisesti tapahtui, kun ikäluokat muuttuivat takaisin toissavuotiseen 01-02 syntyneisiin. Mielenkiintoisia uudistuksia on tapahtunut muutenkin; uusia pelaajia joukkueessa ovat ÅIF:sta siirtyneet lupaavat hyökkääjät Sini Liljavirta ja Bertha von Schantz. Samasta seurasta puolustukseen siirtyivät Venla Nieminen ja Saga Luhtanen, sekä maalivahti Milla Aromäki. Kaikki ovat mukana Loisto-Cupissa, ja mielenkiinnolla odotetaan miten tytöt esiintyvät kentän puolella.

A-tyttöjen ryhmästä pakkiliideri Milla Ylikojola on mukana Turussa. Hyökkääjistä heinäkuun lopun Allstars turnauksessa kovassa vireessä ollut Kapsu Tarvainen on kentällä johtohahmo, jolta odotetaan vastuunkantoa. Laura Kariniemi on parantanut koko ajan ja harjoitellut hyvin, joten maaleja on odotettavissa. Puolustavaksi sentteriksi profiloitunut Viivi Heikkinen on ollut erittäin hyvä myös hyökkäyssuuntaan ja tehnyt harjoituskaudella eniten pisteitä. Nollakolmonen Aada Heikkinen voitti Allstars-turnauksen pistepörssin, ja muodostanee tutkapari Taimi Mikkolan kanssa todella energisen kärkiparin.

Puolustuksessa Millan lisäksi näyttäviä suorituksia voidaan odottaa Jenna Wainiolta, jonka rannelaukaus on parhaimmillaan ikäluokan tulisimpia. Pakisto on muuten varsin tasainen ja laaja.

Milla Aromäki on parhaimmillaan erinomainen torjuja, ja täydentää erittäin hyvin maalivahtirosteria. Jenna Järvinen on huippulupaus, jolla on erinomainen heitto, ja Oona Rantala oli hyvä ja tasainen Prahassa ja tiukkaan peliohjelmaan mahtui muutama aivan loistava ottelu.

Tuloksellisesti Loisto-Cupissa halutaan myös menestyä, vaikkakin isoin tavoite on saada peli näyttämään siltä että askelia on menty eteenpäin, eikä karsintoihin ei tarvitse ihan alusta viikonlopun jälkeen aloittaa. Kesän 2016 Loisto-Cupista jäi mieleen jo parin ottelun jälkeen pidetty kauden ensimmäinen ’kriisipalaveri’, sen jälkeen selvästi parantunut peli, ja finaalitappio rankkareilla Rankoille Ankoille.


Tiikerit

Vantaalainen Tikkurilan Tiikerit B-tytöt tulevat ensimmäistä kertaa Loisto Cupiin hakemaan haastavia pelejä ja valmistautumaan SM-karsintoihin.

Viime kausi sujui nousujohteisesti C-tyttöjen kilpasarjassa. Kilpajatkosarjan kautta edettiin SM-sarjan Play-off karsinnoissa viimeiselle kierrokselle asti, jossa Loisto oli vielä liian paha pala purtavaksi meidän pienelle ryhmälle. B-tytöissä pelattiin kilpa- ja Eliittijatkosarjoissa saadaksemme kovempia ja haastavampia pelejä tulevaisuutta varten.

Viime kauden lopussa käytiin muutamassa turnauksessa. Älvsjö Cupista tuomisina oli kultaa ja kannu kotiin. HJC 2017 C-tyttöjen kilpasarjassa tulimme hopealle.

Joukkueen kokoonpano on kasvanut viime kaudesta muutamalla muusta seurasta siirtyneellä vahvistuksella ja yhdellä salibandyyn takaisin palaavalla pelaajilla. Joukkueen runko koostuu pääosin 2002 ikäisistä pelaajista, josta osa on ollut mukana salibandykerhosta lähtien.

Joukkueesta löytyy paljon hyviä ominaisuuksia omaavia pelaajia. Muutama hyvä pelaaja mainitaksemme joukkueemme kuopus Sofiella Liimatainen, josta tulevaisuudessa tulee kehittymään kovan tason pelaaja. Hyökkäyspäässä vastustajan puolustajille tulee aiheuttamaan päänvaivaa ja vaikeuksia kaksikko Milla Räikkönen ja Minni Virtanen. Sekä puolustuksen tukipilareina pitkään pelanneet Nina Torikka ja Julia Kälkäinen muita unohtamatta.

Tärkeintä joukkueessa on kuitenkin hyvä henki ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

FBC Loisto

FBC Loiston B-tytöt on rakennettu viimekaudella C-tyttöjen SM- tai aluesarjaa pelanneista ja B-tyttöjen Suomenmestaruuden voittaneista 01-02-tytöistä (+yksi 03-syntynyt). Joukkueeseen ei ole ulkopuolelta tullut yhtään pelaajaa, mutta kun ikäluokassa ei lähtijöitäkään montaa ollut, niin kasassa on pieni, mutta suhteellisen kokenut ryhmä.

Joukkue on harjoitellut koko kesän yhdessä 1-divisioonaan nousseen naisten edustuksen sekä A-tyttöjen kanssa ja tiivistä yhteistyötä molempien joukkueiden kanssa jatketaan koko kauden, sillä iso osa B-ikäisistä kuuluu naisten edustuksen rinkiin ja ovat siellä lisäksi isossa roolissa. Pelaajamäää ei kolmeen sarjaan ole kovinkaan iso ja osalle pelaajista on kauden aikana luvassa "riittävä" määrä pelejä.

Loisto Cupista lähdetään hakemaan osalle kauden ensimmäisiä pelejä eli tapahtuman tärkein anti onkin pelikokemuksen hankkiminen.

Northern Stars

Northern Stars B tytöt kokivat viime kauden jälkeen melkoisen muutoksen, suuren osan pelaajista vanhetessa A ikäluokkaan. Myös seuranvaihtoja koettiin muutama, suuntaan ja toiseen.

Valmennus vaihtui ja kauteen 17-18 päästään melko lailla puhtaalta pöydältä.

Päävalmentaja Johan Bildo toteaa tilanteen olevan kuitenkin erittäin hyvä.

-"Pelaajamateriaali on suhteellisen kapea mutta pelaajien asenne ja motivaatio korvaa määrän."

Kourallinen edellisen kauden pelaajia vahvistettuna viime kauden C joukkueesta ja muutama täsmähankinta tekevät joukkueesta erittäin sitoutuneen ja kilpailullisen.

"Joukkue on hyvin tasainen ja pelipaikoista käydään kovaa vääntöä, tämä mahdollistaa erittäin laadukkaat harjoitukset, joista ei vauhti ja tekeminen puutu", toteaa Bildo.

Kaudelle 17-18 Stars B lähtee tosissaan hakemaan SM-sarjapaikkaa ja kauden mittaan kehittäen pelaajia ja pelaamista.

-"Päätavoite on kuitenkin yksilön kehittämisessä, sen kautta myös joukkue menestyy ja tuotetaan salibandykartalle huippupelaajia" Bildo toteaa.

SB Naantali 03-pojat

SB Naantalin P03H-joukkue perustettiin 2015, joten kolmas pelikausi on alkamaisillaan.

Pelaajia on 18kpl ja vajaa puolet on pelannut joukkueessa viime kaudesta lähtien.

Salibandykokemusta pelaajilla on 1-8 vuotta eli vaihtelua löytyy.

Joukkue on pelannut Länsirannikon 03-poikien haastajasarjaa ja viime kaudella sarjasijoitus oli 6.

Alkavalla kaudella joukkueen tavoitteena on parantaa viime kauden sijoitusta C2-poikien haastajasarjassa sekä lisäksi pyrimme kaventamaan eroja sarjan kärkijoukkueisiin.

Loisto Cupiin joukkue lähtee haastajan asemasta hakemaan pelituntumaa tulevia kovia sarjapelejä silmällä pitäen.

Mielenkiintoisia seurattavia pelaajia on useita mutta mieleen kannattaa laittaa ainakin puolustajat numeroilla 3 ja 99.

SSRA

Rankat Ankat B muodostuu tällä kaudella viime vuonna C:n ja B:n SM-sarjoja pelanneista ja pääsosin yhdessä treenanneista ankkatytöistä. Pelaajamäärä on joukkueessa suuri, joka tuo omat haasteensa pelitoimintaan ja Loisto Cupiin tulemmekin neljän kentällisen voimin tavoitteena testata ketkä pysyvät vauhdissa parhaiten mukana näin kauden alla. Ihan parhaalla kokoonpanolla emme pääse tulemaan, kun liigaringissä olevat jättäytyivät pois päällekkäisen leirin vuoksi ja myös säästymään mahdolliselta kahdelta peräkkäiseltä viikonloppureissulta Turunseudulle, kun auttanevat A-tyttöjä heidän SM-karsinnoissaan Mynämäellä. 

Alkaneella kaudella tavoitteena on edelleen kehittää tyttöjä urheilijoina ja salibandyn pelaajina eteenpäin, jotta saataisiin jatkettua mahdollisimman vahvan perustan rakentamista kohti tulevaisuutta, jossa toivottavasti moni edelleen nähdään lajin ja ainakin liikunnallisten harrastusten parissa - lisäksi toivottavasti onnistumme myös antamaan oikeanlaisia eväitä/esimerkkejä ihmisenä kehittymiselle. Kauden aikana on tarkoitus edelleen pyrkiä joukkueena ja yksilöinä rohkeaan ja aktiiviseen peliin, mutta ehkä välillä mietitään jopa ennen peliä vastustajan mukaista pelitaktiikkaakin. :-)

Alkukauden ehdoton tavoite on luonnollisesti lunastaa SM-sarjapaikka karsinnoissa, ja keväällä tavoitellaan pudotuspelipaikkaa. Toivottavasti pudotuspelien tavoittelu onnistuu SM-sarjan kautta, eikä vauhtia tarvitse lähteä hakemaan aluesarjasta, joka todennäköisesti tarkoittaisi yhteistä sarjaa Pohjanmaan joukkueiden kanssa. Kauden aikana on tarkoitus pelata B-ikäisten sarjan lisäksi 3 divisioonaa ja liigaringin tavoitteena on tietysti päästä liigajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Lisäksi joitain pelaajia saatetaan nähdä myös Ankkojen 2 divisioonajoukkueessa, josta näyttäisi tulevan monen liigakokemusta omaavan pelaajan myötä vahva paketti.

Loisto Cupista joukkue lähtee hakemaan kuutta hyvää harjoituspeliä ja toivottavasti tekeminen on useamman kärkipelaajien puuttumisesta ja laajasta ringistä huolimatta sellaista, että voimme antaa uskottavan vastuksen kaikille. Tarkoituksena oli myös ajaa sisään karsintoihin kaavailtuja kentällisiä, mutta poisjääntien vuoksi turnauksen merkittävin asia on nähdä miten mukaan lähtevät pelaajat suoriutuvat yksilötasolla ikäluokan kärkipään joukkueita vastaan. Toki tavoitteena on myös sovitella isolla ja karkealla pensselillä maalailtuja pelitavallisia raameja ja nähdä miten pelaajat pystyvät niiden sisällä toimimaan, mutta myös luovasti niitä rikkomaan.

Loisto Cupiin osallistuvasta joukkueesta löytyy poisjääntien jälkeenkin mukavasti osaamista ja toivottavasti kaikki pääsevät turnauksessa vähintään omalle tasolleen, jolloin kentällä voidaan nähdä hyviä suorituksia useammaltakin pelaajalta. Pelit näyttävät sitten kuka/ketkä onnistuvat parhaiten. :-)

Ennakkoveikkaus

Lopuksi vielä veikkaus finaaliparista. Kärki tulee olemaan Loisto Cupissa ja sarjassa erittäin tasainen ja mennään tällä kertaa suhteellisen perinteisesti ja veikataan finalipariksi Pirkat - PSS

Pirkat on viimevuosien kestomenestyjä tyttöjen sarjoissa ja runko on sen verran kokenut, että rutiinin pitäisi viikonloppuna riittää pitkälle. PSS tuo paikalle todella hyvän nipun ja heillä riittä materiaalissa leveyttä viemään kuusi peliä läpi hyvällä tasolla.

Finaaliparin suurin haastaja on EräViikingit. Viime kaudella C:n SM hopeaa voittaneesta joukkueesta saa hyvän rungon myös B:n mittelöihin.

Laitetaan toiseksi haastajaksi emäntäjoukkue FBC Loisto. Vaikka pelaajisto on hieman nuorempien osalta muuttunut, niin silti pelaajarungossa on paljon kovien pelien kokemusta.

Lauantaina kello 11.00 käynnistyy Raunistulan kahdella kentällä pelit. Tervetuloa seuraamaan tyttöjen huippusalibandyä.

08.10.2019"Triplaviikonlopusta" kuusi sarjapistettä ja paikka Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon!
29.09.2019Liiga-avauksesta voitto, tiistaina kotiavaus!
21.09.2019Edarin kausi käynnistyy huomenna!
21.09.2019Otteluliput ja kausikortti
03.09.2019U16- ja U17 tyttöjen maajoukkueleirillä Loiston väriä!
03.09.2019Naisilla hyvä viikonloppu Tukholmassa!
16.08.2019Loisto Cupissa jälleen urheilun juhlaa!
07.08.2019Loisto Cupin A-tyttöjen ennakko!
06.08.2019Loisto Cupin C-tyttöjen ennakko!
05.08.2019Loisto Cupin B-tyttöjen ennakko!
24.06.2019Loiston naisten kesäkuulumisia/farmiyhteistyö Wirmon kanssa!
05.05.2019Loiston tyttöjä U19 kesäleirille!
30.04.2019Eeva ja Henrika Latviaan U-16 maajoukkueen mukana
19.04.2019Loiston tyttöjä Tsekkiin maajoukkueen mukana!
15.04.2019Loiston A-tytöille upeasti suomenmestaruus!!
05.04.2019Loiston naisilla hyvät näkymät tulevaan kauteen!
27.03.2019A-tyttöjen välierävastustajaksi Pirkat, sarja käyntiin lauantaina!
25.03.2019A-tytöt upeasti välieriin!!
18.03.2019A-tyttöjen puolivärivastustajaksi rakas Wirmo naapurista!
05.03.2019Ennakko - Loisto vs LosB klo 19!
26.02.2019Suomen Cupin päätös: Loisto vs. Kapa-65
26.02.2019Naisten alkuvuosi 2019 - kurssi ylöspäin
19.01.201902:n Seppo Pulkkinen: Loisto vaarallinen vastustaja
18.01.2019Naisille vieraita Jyväskylästä: Tuplasti O2
07.01.2019Ennakko - Loisto vs Pirkat 9.1 klo 19!
01.01.2019Vuosi vaihtui, missä naiset ja tytöt menevät?
18.12.2018Naisilla voittoisa joulukuu
14.12.2018N1: Perjantai-ilta ja Steelers!
30.11.2018N1: Hatsina lauantaina Gardenille
25.11.2018Naisille 6 pistettä ja Cupin välieräpaikka!
15.11.2018Naisten sarjan kotiavaus viikonloppuna
12.11.2018Ulla, Minnie ja Iida voittamassa EFT-turnausta Sveitsissä!
29.10.2018Iida, Minnie ja Ulla maajoukkueen mukana Sveitsiin!
22.10.2018N1: Kausi on startannut
17.10.2018A-tytöillä kuuden pisteen avausviikonloppu!
14.09.2018Naiset aloittavat kauden Suomen Cupin peleillä
14.09.2018A-tytöt SM-sarjaan!
12.09.2018Eeva, Henrika ja Tuulia maajoukkeleirille!
23.08.2018Kauden kynnyksellä!
21.08.2018Loiston tyttöjä U-19 maajoukkueleirille+peleihin!
14.08.2018Loisto Cup pelattu mukavissa merkeissä!
04.08.2018Loisto Cupin ennakot!
07.06.2018N1/A- joukkue alkaa hahmottumaan!
29.04.2018Hieno kausi takana, uusi jo ovella!
05.04.2018Nea tyttöjen MM-kisoihin Sveitsiin!
17.03.2018N1: Haastattelussa Mila
16.03.2018Naiset päättävät runkosarjan Pirkkoja vastaan
13.03.2018Naisten runkosarja lähenee loppuaan
26.02.2018Runkosarjat lähenevät loppuaan kaikissa sarjoissa ja hiukan jo tulevaa!
19.02.2018Naisille jatkoaikatappio Salossa
13.02.2018Naisille Suomen Cupin pysti ja kaksi sarjapistettä
10.02.2018SB Vantaa sunnuntaina Gardenilla
09.02.2018N1: Haastattelussa Lotta
06.02.2018Naisille voitto Blue Foxista ja edessä uusi peliviikko
02.02.2018N1: Haastattelussa Elinda
02.02.2018Blue Fox naisten vieraaksi lauantaina
26.01.2018Naisille kotituplasta 3 pinnaa
24.01.2018Nea, Tuulia ja Ulla Tampereelle maajoukkueen mukana!
19.01.2018Naiset tuplasti Gardenilla
16.01.2018Naisille niukka tappio Steelersin vieraana
08.01.2018Naisilla onnistunut visiitti napapiirillä
18.12.2017Naiset päättivät vuoden voittoon Pirkoista
06.12.2017Sheriffs taipui Loistolle
06.12.2017N1: Haastattelussa Clara
05.12.2017 10:30Itsenäisyyspäivänä Loisto vs. Sheriffs
03.12.2017KaPa kaatui Gardenilla
30.11.2017N1: Haastattelussa Karo
29.11.2017Naiset kohtaa torstaina Kapa-65:n
21.11.2017Naisilla tappiollinen viikonloppu
18.11.2017N1: Haastattelussa Ronja
17.11.2017Naisilla tuplaviikonloppu: HuKu ja SB Vantaa
07.11.2017Naisille voitto Blue Foxin vieraana
27.10.2017N1: Paluu viime viikonloppuun
26.10.2017Nea Malmön EFT-turnaukseen!
16.10.2017Classic jatkaa 4.kierrokselle, Loisto Pikkufinaaliin!
14.10.2017N1: Haastattelussa Iida ja Petra
13.10.2017N1: Suomen Cup 3. kierros, vastassa Classic
11.10.2017Loiston kausi startannut mukavasti laajalla rintamalla!
09.10.2017Naisilla upea avausviikonloppu!
07.10.2017 13:00N1: Kapteeniston kommentit ennen sarja-avausta
06.10.2017N1: Lauantaina Santa´s United, sunnuntaina Steelers
04.10.2017Naisten 1. divisioona käyntiin!
18.09.2017Tuulia ja Ulla historian ensimmäiselle U16- tyttöjen maajoukkueleirille!
15.09.2017Suomen Cupin 2.kierros käynnistää naisten pelit
02.09.2017Loiston tyttöjä "maailmalla"!
27.08.2017A-tytöt upeasti SM-sarjaan!!
13.08.2017Pirkat mestariksi B-tyttöjen Loisto Cupissa!
08.08.2017B-tyttöjen Loisto Cupin ennakko
07.08.2017Loisto ja Wirmo ensimmäisen viikonlopun mestareiksi!
03.08.2017A-tyttöjen Loisto Cupin ennakko!
02.08.2017C-tyttöjen Loisto Cupin ennakko!
17.07.2017Hieno Prahan reissu takana!
23.06.2017FBC Loiston kesäkuulumisia + uusi pelaajavahvistus
19.05.2017Elinda, Nea ja Ulla U-19 maajoukkueleirille!
10.05.2017FBA alkaa, Loistolta vahva edustus United-joukkueissa.
26.04.2017Pelaamaan A- ja B-tyttöihin
25.04.2017Naisten try-outit alkavat!
20.04.2017B-tyttöjen huikea kausi päättyi Suomenmestaruuteen!!
13.04.2017B-tytöt SM-finaaliin, kaikki lauantaina hallille!
11.04.2017NAISTEN JA TYTTÖJEN VALMENNUS 2017-2018 SEKÄ UUSI VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

Näytä lisää »